Za bezbrižno uživanje u suncu i vanjskim aktivnostima

Sunčani i topli dani, boravak u prirodi i outdoor aktivnosti sinonimi su uživanja u ljetu, kada je zaštita kože od štetnih sunčevih zraka iznimne važnosti i to ne samo za vrijeme odmora i direktnog izlaganja suncu, nego i u šetnji gradom, boravku na terasi omiljenog kafića te obavljanju različitih vanjskih i sportskih aktivnosti.

sun kids

Olival prirodna kozmetika nudi široku paletu Sun proizvoda za zaštitu lica i tijela za odrasle i djecu te proizvode za ubrzano tamnjenje. Svi proizvodi za zaštitu su vodootporni, sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka, a bazu čine prirodni sastojci poput ekstra djevičanskog maslinovog ulja i kakao maslaca koji kožu dubinski njeguju i hrane.
Pri odabiru treba pripaziti na adekvatan zaštitni faktor, pa su tako osobama sa svjetlijom kožom namijenjeni su proizvodi s većim SPF tipa 30 i 50, dok će tamniju put odlično zaštititi preparati sa SPF 15 i 20.

Lice je uz ruke najizloženiji dio tijela, a SunStick SPF 50 je inovativan preparat namijenjen upravo zaštiti kože lica. Oblik sticka čini ga izuzetno praktičnim za jednostavno i higijensko korištenje te svakodnevnu zaštitu, putovanja, outdoor aktivnosti i u pripremi kože na prve jače zrake sunca. Idealan je pratitelj i kod različitih sportskih aktivnosti kao što je trčanje, plivanje, planinarenje, bicikliranje, tenis, a vrlo lako postaje i vjeran suputnik u svakoj ženskoj torbici, uvijek pri ruci za zaštitu uz druženje na sunčanoj terasi. Pogodan je i za najosjetljiviju kožu koja iziskuje posebnu njegu i pažnju te je jedan od rijetkih proizvoda koji štiti tetovaže. Zahvaljujući dodanom pčelinjem vosku i lanolinu u bazu, ova tekstura dodatno sprječava i isušivanje kože istovremeno ju štiteći od vjetra i morske vode.

sun oilKod potpunog izlaganja tijela suncu, kožu je potrebno štititi s preparatima za tijelo kao što su ulja za zaštitu. Olival SunOilé SPF 10, 30 i 50 osim što štiti kožu, daje joj i ujednačen i preplanuo ten uz dodatnu hidratizaciju, sprječavajući njeno prerano ljuštenje, a UV filteri ju štite od cijelog spektra UVA i UVB zraka. Aplikacija uz pomoć pumpice za lakše raspršivanje dodatno omogućuje olakšano i higijensko korištenje ulja uz brzo upijajući efekt, za potpuni i ugodan doživljaj boravka na suncu.

Poklonice lijepe preplanule brončane boje vrlo lako i brzo će ostvariti željeni rezultat uz Olival Pekmez SPF 10 iz SunTané linije. Jedinstvena formulacija sa zaštitnim faktorom osobito ističe ovaj proizvod u kategoriji ubrzanog tamnjenja, zadovoljstvo osobama sa svijetlom i osjetljivom kožom. Sadržana kombinacija prirodnih ulja oraha i mrkve djeluje na ubrzano tamnjenje dok ekstra djevičansko maslinovo ulje, ulje sezama i kakao maslac istovremeno dubinski njeguju kožu i sprječavaju njeno ubrzano ljuštenje.

Ne zaboravite ponoviti zaštitu svaka 2-3 sata te kod vanjskih aktivnosti zaštitite i dijelove ispod brade, vrat, iza ušiju i oko nosa. I zapamtite, ljudi svjetlijeg tena izgore brže od onih s tamnijim tenom.

www.olival.hr
fb: Olival Cosmetics
instagram: olival_cosmetics