Ecstatic Spirit Dance - Uskladi duh, tijelo i um i počni živjeti najdivniju verziju sebe!

Iskusi kakav je osjećaj kretati se u skladu sa vlastitom dušom i dopustiti joj da te vodi kroz ples i kroz život!
Nauči osluškivati svoju unutarnju mudrost. Sve je u tebi!

IVASlobodan pokret je za mene bio jedan od najmoćnijih iscjelitelja i načina da dođem do vlastite slobode, ljubavi, jasnoće, unutarnje snage i točke u kojoj istinski živim sebe.

Ovakva vrsta plesa ima iscjeljujući učinak za sve razine mojeg bića i stoga uvijek jedva čekam prepustiti se valovima zvuka i unutarnjeg vodstva. Različiti ritmovi oslobađaju različite aspekte životne energije i tada ništa ne ostaje zarobljeno; tuga, radost, inspiracija, ljutnja, čežnja, snaga, lakoća… sve dobiva svoj prostor za život. To otvara vrata ekstazi i svoj punoći života.
Iva Solarević Jeličić

Dopusti da život slobodno teče kroz tebe! To je put prema ekstazi!

Ecstatic Spirit Dance je način kojim se spajamo sa svojim pravim JA. Spajamo se sa svojom snagom, mudrošću, slobodom, autentičnošću, inspiracijom i dotičemo ljubav unutar sebe. Otpada sve što nije za naše najviše dobro, oslobađa se životna energija, rastvaraju strahovi i ograničenja, otvara se srce i oslobađamo vlastito biće. Ecstatic Spirit Dance je proces svjesnog kretanja koji nema unaprijed određenu formu i nije potrebno nikakvo predznanje.

To je ples kroz koji se oslobađamo potisnutih emocija, fizičkih napetosti, trauma, stresa, strahova i dopuštamo si propustiti energiju u bilo kojem obliku se ona pojavi. Pokrećemo „zaleđene“ dijelove sebe i na taj način oslobađamo ono što je potisnuto, zgrčeno, zaboravljeno i zarobljeno unutar našeg duh-tijelo sustava. Pretvaramo se u svjedoka promjene i polako otvaramo prostor da zaronimo dublje u vlastitu ESENCIJU. Koliko smo hrabri predati se procesu toliko snažno sam proces iscjeljuje.

Ecstatic Spirit Dance 2Sve što trebate jest namjera, tijelo, pokret i dah!

Na Ecstatic Spirit Dance-u ćemo se družiti, povezivati, dijeliti, pokretati i osloboditi životnu energiju koju tijekom svakodnevice često zaustavljamo, potiskujemo, zaleđujemo i zbog toga prestanemo biti spontani i autentični… nestaje ekstaza, ljepota, inspiracija, ljubav i radost življenja.

Plešemo bosi, u ugodnoj odjeći, na ples dolazimo bez utjecaja alkohola ili drugih opijata. Tijekom plesa ne razgovaramo. U kontakt s drugima ulazimo ako postoji obostrani impuls ili se radi određena kontakt vježba. Ecstatic Spirit Dance je meditacija u pokretu, iscjeljenje, molitva i sve ono što kroz sebe unesete u taj ples.

Informacije i prijave na radionicu
VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić
GDJE: MBS Centar, Ilica 47 (ulaz nakon Zagreb parkinga), Zagreb

TERMINI U 2019: 23.03. | 13.04. | 27.04. | 11.05. | 28.09. | 12.10. | 26.10. | 09.11. | 23.11. | 14.12.
VRIJEME: 18.00 – 21.00h

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Ecstatic Spirit Dance 3PARTICIPACIJA: 100kn za sve koji su upisani na mailing listu Solar Spirita, 150kn regularna cijena
INFO I PRIJAVE: | +385 (0)91 520 6461

PRIMATELJ: LOVE 4 LIFE Obrt za kreiranje holističkih programa i edukacija, Turanjska 5A, Zagreb
BROJ ŽIRO RAČUNA: 2484008-1135085398 (Raiffeisen Bank)
SWIFT(BIC): RZBHHR2X
IBAN: HR5024840081135085398
OIB: 79815172976
OPIS PLAĆANJA: Naziv programa

* Kako bi se uspješno prijavili na jedan ili više Solar Spirit programa, potrebno je izvršiti uplatu koristeći se priloženim podacima.

* Svakako nas nakon uplate obavijestite putem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo odmah rezervirali vaše mjesto.

.be



♦