Oslobodite se straha od letenja!

Strah Vas je letenja?
„Fear of flying" tečajevi postoje već 30-ak Probni let godina, a od 2010. imate priliku pohađati i Zagrebački jednodnevni tečaj oslobađanja straha od letenja u suradnji sa Zračnom lukom Zagreb, prvi i jedini u regiji.

Tečaj se održava u ugodnoj predavaoni u hotelu Stella (Best -Western-Zagreb) u neposrednoj blizini Zračne luke Zagreb. Check-in naših polaznika je ujutro kada i krećemo s predavanjima.
Poslijepodne nas čeka ručak te popodnevni blok predavanja o samom strahu.
Kada smo spremni, po nas dolazi autobus i krećemo na Zračnu luku Zagreb. Nakon pravog check in-a, u okruženju cijelog tima krečemo na 25 minutni let. Let je cijelo vrijeme stručno komentiran po fazama kako bi točno znali što se događa i što znači koji zvuk ili pomak. Nakon slijetanja, čeka nas autobus i vraćamo se sretni i nasmijani na debriefing u hotel Stella.

Za koga je tečaj?
Tečaj je namjenjem svim ljudima koji osjećaju od blage nelagode do izrazito jakog straha.
Na našim tečajevima mnogi su prošli koji danas vrlo uspješno i sretno lete.
Tečaj se temelji na cjelodnevnim predavanjima pod stručnim vodstvom našeg tima, a nakon predavanja i vježbi, zajedno u prisustvu tima kreće se na privatni let putničkim „Jet" zrakoplovom.

U pozadini straha od letenja najčešće se kriju: klaustrofobija, osjećaj gubitka kontrole, straha od turbulencije, nepoznatih zvukova, straha od mjesta s kojih je odlazak nemoguć, pucanja krila zrakoplova, straha od visine, otmica, letenja iznad mora, otkaza motora i sl.
Mi znamo o čemu se radi, zato se možete prepustiti i riješiti problem kao što su to već riješili mnogi naši polaznici ali i deseci tisuća ljudi diljem cijelog svijeta.

Kakva su predavanja?
Predavanja se sastoje od cijelog niza područja koja prolazimo, a naš tim se sastoji od najiskusnijih pilota kapetana, magistara struke na području psihologije, meteorologije, aeronautike, kontrole leta,
avionskog osoblja - za Vas se brine 6 predavača i nekoliko koordinatora.
Uz lagane vježbe disanja i opuštanja čeka Vas blok predavanja o samom strahu te tehnikama upoznavanja i kontroliranja svog straha koje će te isti taj dan na letu i koristiti.

Što očekivati
Kvalitetnom edukacijom s puno razumijevanja razbiti ćemo mnoge mitove i misterije zrakoplova, stručnim tehnikama upoznati će te svoj strah i naučiti ga kontrolirati, a zatim ćemo zajedno u prisustvu tima u najsigurnijim rukama otisnuti se na let pravim putničkim zrakoplovom.
Tečaj je koncipiran i kao radionica - sva Vaša pitanja i komentari su apsolutno poželjni.

Stopa uspješnosti - 96%

Probni let
Ako se samo osjećate nelagodno, postoji jednostavnije rješenje - probni let!

Probni let odnosi se na putnike koji osjećaju blagu do umjerenu nelagodu te bi ju htjeli otkloniti, vratiti izgubljeno samopouzdanje te se bez problema otisnuti na duži let zrakoplovom. Probni let uključuje komentirani let s cijelim timom i besplatni priručnik.

    Cijena tečaja: 2199,00 kn
    Cijena probnog leta: 799,00 kn
      PDV Uključen

      Tečaj se održava 4.2.2017. u Zagrebu


Ukoliko trebate hitno rješenje postoji i mogućnost invidividualnog tečaja. 

NISTE BLIZU ZAGREBA ?
Iskoristite POPUST od 20% za smještaj u hotelu Stella!

Organizator:
Klising d.o.o.
Tečaj oslobađanja straha od letenja
Cankareva 13, 10000 Zagreb
U suradnji s:

strah-od-letenja-logo1

Prijave ili dodatne informacije za tečaj preko donje narudžbenice: