FRANK KINSLOW PONOVNO U ZAGREBU

FRANK KINSLOW PONOVNO U ZAGREBU
Quantum Entrainment i Eu-osjećaj 20. - 22. 04. 2013.

Dr. Frank Kinslow, autor knjiga o prirodnom iscjeljivanju Tajna trenutnog iscjeljenja, Tajna kvantnog življenja i Eu osjećaj, ponovno dolazi u Zagreb. Nakon uspješnog seminara koji je održan u listopadu 2012., dr. Kinslow nastavlja svoje djelovanje u našoj regiji. Uz seminar kvantnog iscjeljenja osnovnog i naprednog stupnja, održat će se i seminar Eu-osjećaj.

ŠTO JE QUANTUM ENTRAINMENT? 
Tijekom posljednjih nekoliko godina razne metode samopomoći otvorile su mnogim ljudima novi pogled na svijet. Quantum Entrainment (QE ™) predstavlja najnoviju metodu unutar ovog područja. QE nježno aktivira autonomni živčani sustav, spontano i trenutno stvarajući uvjete za iscjeljenje na dubljim razinama. Ova nevjerojatna metoda je jednostavna za korištenje i ne zahtjeva predznanje te je mogu primjenjivati svi ljudi. Zapanjujuće je što QE ne djeluje samo na osobu koja prima tretman već je i praktičaru omogućeno trenutno iskustvo dobrobiti i blagostanja.

TKO JE DR. KINSLOW?
Dr. Kinslow je liječnik kiropraktičar i učitelj za gluhe. Klinički je duhovni savjetnik i začetnik procesa kvantnog entrainmenta, znanstvenog postupka brzog iscjeljenja. Ali Frank je i međunarodni predavač i učitelj. Njegove duhovne radionice o kvantnom življenju praktične su i poticajne, a svjetski ugled stekao je svojim radionicama o kvantnom iscjeljivanju. Sudionici seminara u Zagrebu imat će priliku u potpunosti svladati i usvojiti proces kvantnog entrainmenta.

RASPORED SEMINARA

Uvodno predavanje - četvrtak, 18.04.2013. - slobodan ulaz
Otvoreno predavanje na kojem će dr. Kinslow predstaviti QE tehniku, odgovoriti na vaša pitanja a nakon predavanja slijedi potpisivanje knjiga.

Osnovni QE - subota, 20. 04. 2013. - 1225 kn
Naučite brzo i jednostavno stupiti u kontakt sa čistom sviješću, “tajne” QE (kvantnog entrainmenta) i njegova brzog iscjeljenja. Vježbat ćete iscjeljenje na partneru i doživjeti višestruko iscjeljenje u sebi. Po završetku radionice moći ćete primjeniti kvantni entrainment na sebi, vašoj obitelji, prijateljima, te kućnim ljubimcima.

Napredni QE - nedjelja, 21. 04. 2013. - 1225 kn
Ova radionica dovodi mogućnosti iscjeljenja putem QE-a na sljedeću razinu. Područja uključuju grupni kvantni entrainment, te QE za mir na svijetu, istančani QE i dječji QE. Naučit ćete kako nadvladati financijske poteškoće, kako imati savršenu vezu i kako komunicirati iz srca. Sudjelovanje na naprednom QE-u mogu ostvariti samo osobe koje su završile osnovni QE (potrebno predočiti uvjerenje o završenom osnovnom QE-u)

frank kinslow u zagrebuEu-osjećaj ® intenziv - ponedjeljak, 22. 04. 2013. - 1330 kn
Tijekom ove radionice iskusit ćete čisti Eu-osjećaj, najmirnije i najmoćnije stanje uma koje će vam pomoći u postavljanju QE namjere ®. Naučit ćete učinkovito primjenjivati QE namjeru u različitim područjima života, uključujući upravljanje emocijama, rješavanje problema, financijske poteškoće i kronične bolesti te kako pomoći drugima s istim ili sličnim problemima. Sudjelovanje na Eu-osjećaju mogu ostvariti samo osobe koje su završile osnovni i napredni QE (potrebno predočiti uvjerenje).

 

 

U cijenu uključeno: seminar, ručak, sendvič, skripta i potvrda.
Dodatne informacije:
* prijave postaju aktivne uz uplatu akontacije (minimalno 20%)
* obročno plaćanje: moguće, uplatom na žiro račun, dinamikom koja odgovara polazniku, za ukupne uplate do 15.04.2013. ili 01.03.2013. (provjeriti info o popustima niže)
* prijevod: za vrijeme seminara osiguran je prijevod na hrvatski jezik kao i skripte
* svi sudionici dobit će certifikat
* sudjelovanje na naprednom QE-u mogu ostvariti samo osobe koje su završile osnovni QE (potrebno predočiti * * uvjerenje o završenom osnovnom QE-u)
* sudjelovanje na Eu-osjećaju mogu ostvariti samo osobe koje su završile osnovni i napredni QE (potrebno predočiti uvjerenje)

Prijavnica se nalazi ovdje.

Sve dodarne informacije i prijave za seminar:
Mob: 098 46 76 26
Tel: 01 553 1367
E-mail: kristina@talesofcroatia.com
www.talesofcroatia.com
ORGANIZATORI – TELEdisk i turistička agencija Tales of Croatia

.