Plesna radionica Razotkrivanje 2.- Boginja

Radionica je, kao i alldance, namijenjena amaterima koje raduje plesanje i koji se žele otkrivati kroz pokret. Nije potrebno nikakvo plesno predznanje niti trebate biti u formi. Poziva sve zaljubljenike u ples, one sa i one bez teškoća u kretanju i sve one koji misle da ne znaju plesati. Održava se 18. i 19.04. od 11h-17h

Razotkrivanje 2.-Boginja" je nastavak projekta „Razotkrivanje - volim se i volim svoje tijelo" koji je pokrenut prije dvije godine a posvećen je najprije ženama, njihovoj senzualnosti, specifičnom osjećanju svoje ženskosti i snage, te slobode da sve to izrazimo točno onako kako to želimo, bez straha što će okolina misliti o nama.
S tehničke strane, radionica „Boginja" je kombinacija kreativnog plesa (improvizacije, plesne meditacije) i plesne tehnike (koreografije kroz senzualni ples)
Boginja" nas vodi na strastveno i hrabro putovanje za koje ćemo trebati pripremiti i pokoji odjevni predmet i rekvizit.

Kotizacija je 250kn, a prijavljuje se isključivo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te uplatom akontacije 100kn na žiro račun udruge.

Pokreni se, okreni se, izrazi se pokretom, neka tvoje tijelo bude kist, a prostor - platno na kojem ćeš oslikati priču o sebi. Želim vidjeti vaše priče, čekam vas,

Petra

Mjesto: Vinkovićeva 6, Zagreb
Vrijeme: 14.i 15.03 od11h-16h
Kontakt: Petra, 0912003380, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Info: www.alldance.hr
https://www.facebook.com/events/1566327220295510/


Upišite se ovdje na naš newsletter listu: