PUTEVI - otvorena vikend radionica Gestalta i 5Ritmova

...vodi Thierry Francois
“Neke predivne puteve ne možete otkriti bez da se izgubite.” Erol Ozan

Ovo je prilika da kreiramo svoj vlastiti put i način da njime krenemo. Imati ćemo vremena istražiti krajolik koji najbolje odgovara svakome od nas, za neke od nas će to biti stijene i kamenje, za druge šume i snijeg, pijesak i toplina, mekana mahovina na drveću ili hladni betonski pod, visine i nizine, usponi i padovi, brzo i polako, ali bez obzira na što naišli na tom putu, završiti ćemo ga zajedno.

Ovaj vikend ćemo kreirati siguran prostor koji nam dozvoljava da krenemo naprijed, da plešemo sa strane, slijedimo trenutni pokret, da skočimo, da prijeđemo preko, da se pokrenemo i posvetimo sebi, taman koliko su naša fizička tijela spremna.

Radionica će biti vođena na engleskom jeziku, s prijevodom na hrvatski ukoliko bude potrebno.

thierry portretThierry o sebi: “Francuz sam i živim u Zagrebu, a praksu Pet ritmova podučavam već 6 godina. Praksu sam otkrio 2002. godine i značajno je izmijenila moj pogled na pokret i bivanje u pokretu. Gabriellu Roth prvo sam upoznao kroz njezine knjige, a zatim i na treninzima u SAD-u i u Francuskoj. Sretan sam što sam imao priliku biti njezin učenik. Poduka iz prakse 5 Ritmova je put koji mijenja i pokreće, a ono što u njemu posebno volim je dimenzija jedinstva koje postižemo kroz tijelo, srce i duh. Oženjen sam Silvijom Tomčik i otac sam maloga Nume. Dolazim iz kazališne sredine, certificirani sam Gestalt terapeut i već niz godina razvijam se kroz bavljenje Muškim aspektom, kao jedan od voditelja projekta Mankind. Volim istraživati kreativnost kroz muziku i različite umjetničke oblike, a naročito kroz sve što se izranja na plesnom podiju.
Moj pristup je holistički. To znači da svakoga od nas vidim i priznajem kao cjelinu, uključujući sve naše vrijednosti i vjerovanja, dob, formu, fizička ograničenja, kulturno naslijeđe i prošlost. Nikoga ne gledam kao set problema koje treba popraviti. Svakoga nastoji podržati u izgradnji vlastitog osjećaja cjelovitosti kako bi mogao započeti proces prihvaćanja svih dijelova sebe. Ja sve naše aspekte vidim kao međusobno neodvojive i vitalne dijelove.“

Datum: 18. – 20. 05. 2018.
Satnica: Petak, 19-22h, Subota 11-18h, Nedjelja 10-17h
Lokacija: Waldorfska škola, Jakuševečka 6, 10 00 Zagreb
Cijena: Cijena za rane prijave (do 4.05.2018. uz uplatu nepovratnog depozita u iznosu od 200 kn je 750kn. Puna cijena je 900 kn. radna cijena je 500 kn.

Informacije i prijave: Jadranka, +385 (0) 98 1768 274, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 -- 

Jadranka Franc
asistentica - Udruga Ples Ritmova Zagreb
+385 (0) 98 1768 274
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.plesritmova.net