FENG SHUI ČIŠĆENJE PROSTORA

FENG SHUI ČIŠĆENJE- ZAGREB, 01.10.2016.
RADIONICE UVODA U FENG SHUI TE FIZIČKOG I ENERGETSKOG FENG SHUI ČIŠĆENJA PROSTORA

Nakon samog upoznavanja sa temeljima da bi uopće krenuli sa Feng shui-em prvi korak za njegovu uspješnu primjenu je uklanjanje nereda - kako fizičkog tako i energetskog te je potrebno razumijevanje što nam nered donosi/odnosi u/iz života. Jer zaista postoje dvije kuće - mi sami i naš fizički dom. Svaka promjena unutar našeg prostora također nam donosi promjene u nama, pa je najbolje započeti sa čišćenjem sa razumijevanjem tijeka energije.

Feng shui čišćenje nam osigurava slobodan protok energija oko nas i u nama. Ujedno nam dopušta da nakon toga naš prostor započnemo usklađivati sa nama po svim principima ove metode.

RADIONICA FENG SHUI UVOD
Kroz prvi susret upoznat ćemo se sa temeljima filozofije Feng shui-a kao metode uređivanja prostora oko nas u skladu sa energijama.
Kažemo da postoje dvije kuće - mi sami i naš fizički dom. Svaka promjena unutar njega također nam donosi povoljne ili nepovoljne prilike u život te se i odražava na nas same.
Učimo kako energija teče, osnovne elemente i principe samog djelovanja prostora.
Važno nam je kao osnova za daljnje 'otkrivanje' kojeg smo elementa mi (kao osobe), te kojeg elementa su 'stvari' oko nas, djelatnosti kojima se bavimo... Također ga možemo nadograditi i sa smjerologijom - naše kretanje u manje i više povoljnim smjerovima, kao i što nam oni nose.
Unutar samog uvoda učit ćemo i osnovnu podjelu prostora kako bi poslije mogli detektirati 'nered uokolo nas', fizički i energetski te kako ga redovno čistiti kao i što nam donosi ili odnosi iz života. Sam prostor ćemo također podijeliti na elemente, odnosno na životna područja kako bi razumjeli 'tijek' energije...

RADIONICA FENG SHUI FIZIČKOG ČIŠĆENJA PROSTORA Kroz fizičko raščišćavanje nereda pokrećemo energiju uokolo nas.
Obzirom da mi 'živimo' sa našim prostorom on izražava naše unutarnje stanje. Najbolji korak kako unutar sebe i svoj života vratiti aktivnu energiju i vitalnost te pokrenuti svoju volju upravo počiva na vanjskom pospremanju nereda. To je fizički vrlo vidljivi pomak i on nam dopušta da naš napredak napravimo u veselom tonu.
Na ovoj radionici radit ćemo konkretno i svaki nered ćemo detektirati sa određenim dijelovima života, a vi ćete naučiti kako točno i na koji dio života utječe nered, nezavršene stvari i ostalo. Već nakon osvještavanja ovog djela vašeg prostora stvari u vašem životu se počinju vrlo brzo mijenjati - jer ćemo kvalitetnom energijom povećati priljev povoljnih prilika i novih stvari u naš život.

RADIONICA FENG SHUI ENERGETSKOG ČIŠĆENJA PROSTORA Akumulirana negativna energija u prostoru znači da su svaka emocija, svaki događaj i utjecaj izvana zapravo energije koje se 'skupljaju' u našem prostoru i samim time mi ih osjećamo kao naše. Samo energetsko čišćenje preporuča se barem jednom godišnje kao blagoslov prostora i 'dovođenja' svježe energije u prostor koja tada može nesmetano cirkulirati bez 'starih sjećanja'. Ujedno postoje mnoge situacije nakon kojih se preporuča energetsko čišćenje prostora - svađe, bolesti, preseljenje, želja za aktivacijom života .....

Ono što je bitno za napomenuti da su sva predavanja popraćena skriptama tako da nema potrebe za zapisivanjem već se odmah prelazi na objašnjavanje, rad, primjere sudionika, zajednički rad, zadatke, te su dozvoljene i interakcije i pitanja bez gubitka vremena na hvatanje bilješki.

- nakon prolaska ovog djela cjeline po želji može se nastaviti daljnja edukacija Feng shui-a
- Potvrda o Završetku te skripte uključene
- Ono što je bitno za napomenuti da su sva predavanja popraćena skriptama tako da nema potrebe za zapisivanjem već se odmah prelazi na objašnjavanje, rad, primjere sudionika, zajednički rad, zadatke, te su dozvoljene i interakcije i pitanja bez gubitka vremena na hvatanje bilješki

* lokacije su svi gradovi gdje se skupi grupa
* info na www.maya.hr
* mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
* Voditeljica: Maya, Maja Cavrić
  Duhovna Učiteljica, Iscjeliteljica te Spisateljica

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...