Aromaterapeut, upisi u tijeku!

Program osposobljavanja za aromaterapeuta u Galbanumu jedinstven je program na ovim područjima. Program se sastoji od 362 sata nastave. Svi polaznici prvo prolaze kroz osnove anatomije, fiziologije, dermatologije, psihologije i prehrane.

Nakon odslušanog medicinskog dijela predmeta slijedi stručni i praktični dio. Kroz nastavu susret će te se s nekoliko stručnjaka iz područja aromaterapije. Voditeljica programa je Lidija Delić, fitoaromaterapeut s položenim IFPA međunarodnim certifikatom. Lidija se aromaterapijom bavi već više od 15 godina. U svom učenju svim polaznicima prenijet će svoje dugogodišnje iskustvo s klijentima. Lidija se i danas dalje educira te je tako završila i edukaciju kod  mnogih svjetski poznatih aromaterapeuta (Robbi Zeck, Megan Larsen, Mindy Green).
Program aromaterapije napravljen je u skladu s IPFA međunarodnom organizacijom. Važno je reći da će Galbanum Učilište uskoro biti jedina škola na ovim prostorima koja će imati mogućnost izdavanja međunarodnih IFPA certifikata.

PREDAVAČI:

ODRŽAVANJE NASTAVE

Nastava se održava isključivo vikendima. Nastava počinje u travnju.
Kompletan raspored možete zatražiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona: 01/3794-568

Više informacija potražite na našim stranicama www.galbanum.hr ili nas kontaktirajte na:
Tajništvo:
Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.