ARTHA - devet koraka do svijesti obilja

AKO SE I DALJE BORITE S MATERIJALNIM TEŠKOĆAMA, U DEVET JEDNOSTAVNIH KORAKA MOŽETE STVORITI SVIJEST OBILJA I TAKO PRIVUĆI OBILJE U SVOJ ŽIVOT, A DA NE ŽRTVUJETE OSOBNI INTEGRITET I VIŠE VRIJEDNOSTI ŽIVOTA!

Upravo suprotno, ARTHA, vještina stvaranja obilja zasnovana je na duhovnom znanju i predstavlja jedan od četiri glavna životna cilja svakog čovjeka.

Znanje o arthi koje sadrži ovaj seminar jedinstveno je u svijetu. Iako se radi o tisućama godina staroj mudrosti, ona je svevremena i posebno aktualna upravo danas. Artha seminar zamišljen je kao praktičan vodič do svijesti obilja. Nakon njega vaš život više neće biti isti, a put prema obilju bit će vam široko otvoren.

AKO STE PROPUSTILI RADIONICU "KOZMIČKI RITAM OBILJA" OVAJ SEMINAR JE PRILIKA DA TO NADOKNADITE! CJELOUKUPNO ZNANJE S TE RADIONICE PREDSTAVLJENO JE NA PRAKTIČAN I SUSTAVAN NAČIN, A MOŽETE GA SAVLADATI U VRIJEME KADA VAMA ODGOVARA!

Suvišno je pitati želite li život u obilju. Svi to žele, a opet, toliko mnogo ljudi nikako da tu želju ostvari. ARTHA, drevno znanje o tome kako se obilje privlači u naš život, može vam u tome pomoći. Prateći ovaj online seminar, u samo devet koraka možete prijeći put od zbunjenosti i nesigurnosti do pune svijesti obilja, koja će vrlo brzo rezultirati ne samo materijalnim bogatstvom, već i povećanom energijom, stvaralačkim zamislima i uživanjem u stvaranju obilja.

AKO VAM JE STALO DO RAZVOJA VAŠIH POTENCIJALA, DO DUHOVNIH ISKUSTAVA I ISPUNJENOG ŽIVOTA, ONDA MOŽETE STVORITI MATERIJALNO OBILJE I UŽIVATI U NJEMU.

Život u obilju vaše je pravo i vaša zadaća. Drevno znanje o arthi (obilju), jednom od četiri bitna cilja čovjekova života, na ovom je seminaru prvi put otkriveno javnosti i predstavljeno na jasan, razumljiv i praktičan način.

Naučit ćete:
• kako ispraviti pogrešna uvjerenja koja vas sprečavaju u stvaranju obilja
• kako život u obilju uklopiti u druge duhovne ciljeve i cjelinu života
• praktične tehnike za povećanje protočnosti za obilje: zvukovi obilja, labirint obilja, uporaba mudri i druge tehnike (seminar uključuje izravan kontakt s Adrianom i individualizaciju osobnog zvuka za uklanjanje karmičkih prepreka stvaranju obilja)
• tri trojna načela arthe uz detaljnu analizu svakog od njihovih elemenata
• praktične primjere artha projekata uz analizu i videokomentare

KLIK ZA PROGRAM SEMINARA I UPISNU STRANICU!

Klikom na gornji gumbić otići ćete na upisnu stranicu seminara gdje možete pogledati uvodni video, proučiti detaljan program rada i, naravno, krenuti putem rješenja materijalnih i drugih probelma kroz stvaranje svijesti obilja.

Artha je vještina koju svatko može naučiti, a jednom kad to učinite obilje će postati nerazdvojni dio vaše stvarnosti.

NE OKLIJEVAJTE.
POČNITE UŽIVATI U STVARANJU OBILJA - SADA!




 

UPISNA STRANICA I PROGRAM ONLINE SEMINARA "ARTHA"

Mali podsjetnik za sve one koji prate povoljne ritmove prema jyotishu: "mjesec obilja", rijetko razdoblje koje se javlja jednom u stotinjak godina, još uvijek traje. Nakon radionice "Kozmički ritam obilja" održane na početku tog razdoblja za 150 sretnih polaznika koji su uspjeli osigurati svoje mjesto na radionici, Adrian je danonoćno radio ne bi li pripremio ovaj online seminar i učinio ga dostupnim drugim ljudima UNUTAR TOG POVOLJNOG RAZDOBLJA ili što bliže njemu.

Iskoritstite ovu dvostruku priliku: počnite učiti ARTHU, jedinstvenu vještinu stvaranja obilja, tokom ovog jedinstvenog i neponovljivog razdoblja. Artha će uvijek biti aktualna, naravno, ali dobar "kozmički" vjetar u leđa nije na odmet, zar ne?