Pandit Dr. D.C. Sati Jyotish Acharya, Ph.D. Jyotish /Sanskrit - dolazi u Hrvatsku

JYOTISH ( stručna Vedska astrologija): DIJAGNOSTIKA I KOREKTIVNE MJERE ZA VIŠE ZRAVLJA,  USPJEHA I SREĆE U ŽIVOTU

Jyotish majstor svjetskog kalibra Pandit Dr. D.C.Sati dolazi u Hrvatsku u sklopu EU ture i održat će individualne Jyotish ( Vedska astrologija) konzultacije u Zagrebu i Rijeci.

Jyotish, ''oči Veda'' znanstvena je disciplina Vedske znanosti koja precizno dijagnosticira mikro i makrokozmičke utjecaje u našem životu tj. ''razloge'' za ono što i kada nam se dešava te nudi u nastavku vrlo učinkovite korektivne mjere za ispravljanje negativnih trendova i situacija u osobnom i poslovnom životu.

Konzultacija obuhvaća pregled svih 12 područja života dijagnostikom osnovne natalne karte ( tu je uključeno zdravlje, dugovječnost, obitelj, profesija, zarada, ljubav, stanovanje itd.), zatim ''tajming'' gdje smo točno sada u svom životnom putovanju ( glavni i potperiod, vladavinu i rezultate te tranzite) i kako se to može popraviti, zatim pregled nadolazećih trendova 3-5 god. unaprijed ( ovisi o vrsti konzultacije) i naravno i sva vaša pitanja. Konzultacije su kompletne a oni koji su već bili na 60 ili 90 min konzultacijama mogu si bukirati kraće od 30 ili 15min za par pitanja.

Imamo prije i poslije podnevne termine, prijevod s engleskog je uključen, cijena kompletne konzultacije do 90min je 100Eura, do 60min je 80Eura, do 30min 60Eura, do 15min 40Eura. Trebate ponijeti sa sobom svoj ( i/ili člana obitelji za koga je konzultacija) datum, mjesto i što točnije vrijeme rođenja, pitanja i nešto za zabilježiti važnije detalje. Moguće je snimiti audio na upit.

KONZULTACIJE

 ♦ U ZAGREBU SU 10.-12.7.2017.
NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU ili pošaljite email na : zpulek@inet.hr


♦ U RIJECI SU 13.-15.7.2017.
   NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU ili pošaljite email na : zpulek@inet.hr
♦ RIJEKA - JAVNO PREDAVANJE 15.7. subota
javno predavanje ''Jyotish dijagnostika i korektivne mjere za rješenje raznih životnih situacija'' - predavanje je u 10h prije podne na adresi: Vatroslava Lisinskog 8, Ashtanga Yoga Rijeka centar, ulaz slobodan

U ZADRU SU 7.7.2017. poslije podne PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU
NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin ili pošaljite email na : zpulek@inet.hr

JYOTISH SEMINAR
♦ MOGUĆ JE JYOTISH SEMINAR U ZAGREBU ILI RIJECI OD 16.- 20.7. 5 DANA, lokacija ovisi o broju predbilježbi
   NAZOVITE 091 5045 369 za predbilježbe PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU ili pošaljite email na : zpulek@inet.hr

PUĐA

♦  PUĐA ZA OBILJE, ZDRAVLJE I SREĆU - RITUAL ZA POVEĆANJE SNAGE MANIFESTACIJE INDIVIDUALNIH MISLI I ŽELJA

Pandit Dr. Sati održat će i Puđu - Vedsku obrednu svečanost za Obilje , zdravlje i sreću - modernim rječnikom Puđa je ISPROBAN I DJELOTVORAN ritualni proces u kojem povećavamo snagu i učinkovitost svoje individualne misli za lakše i brže ispunjenje, kroz grupnu dinamiku svijesti i preciznu strukturu izvođenja. Pandit Sati je Majstor , stručnjak za korektivne mjere Vedske astrologije a to uključuje izvođenje Puđe.

PUĐA U ZAGREBU JE 10.7.2017. U 19.30 sati U TRNJANSKOJ 59A, ULAZ S ULICE ODMAH DO SUSJEDNE SANITETSKE KUĆE
PUĐA U RIJECI JE 14.7.2017. U 19.30 sati  U VATROSLAVA LISINSKOG 8. CENTAR: ASHTANGA YOGA RIJEKA
PUĐA U ZADRU JE 7.7.2017. U 19.30 sati U HRVATSKOG SABORA 28, AYUS CENTAR

PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU. HVALA.

ZA PUĐU PONESITE CVIJET, MALO SUHOG I SVJEŽEG VOĆA ZA NUĐENJE i DONACIJU - 50kn po osobi. Sjedi se uglavnom na podu pa ako trebate ponesite prostirku i sl.

Biografija:
DrDr. Pt Dinesh Chandra Sati potječe iz Himalayskog sela Jyotir Math-a. To je jedno od četiri najvažnija sjedišta Znanja u Indiji. Ovo Sjeverno sjedište Shankaracharya tradicije, Jyotir Math tradicionalno je dom “Jyotisha” (Vedske astrologije), poznate kao ‘‘oči’’ Veda.
Sada, kao direktor Himalayan Research Instituta, Padit Sati nudi ovo Jyotish znanje, organizira izvođenje Yagyi, uvježbava nove generacije Vedskih Pandita, održava individualne i poslovne konzultacije, te putuje svijetom održavajući seminare i donoseći svjetlo Jyotish znanja ljudima raznih zemalja Zapada.
U doslovnom prijevodu “Jyoti” znači ‘’Svjetlo’’. Veliki Adi Shankaracharya stekao je Unutrašnje Svjetlo ili Svjetlo Prosvjetljenja upravo ovdje i proširio ga kako bi oživio Vedsku mudrost i kulturu diljem Indije.
Jedan od Svetih Majstora – Guru Dev - Majstor Maharishi Mahesh Yogija , Njegova Svetost Svami Brahmananda Sarswati, bio je Shankaracharya ovog Jyotir Math-a i u to vrijeme mu je Dr. Pt Satijev otac bio na usluzi svojim čistim znanjem Jyotisha.
Pt Dr.Sati proveo je najvrijednije vrijeme početka svoje akademske karijere u ovom sjedištu znanja. Pandit Dr. Sati stekao je svoju “ Shastri” titulu u Jyotir Math Vidyalaya. Stekao je “Acharya’’ akademsku titulu( Prve klase) na S. S. B. University, Varanasi. Pandit Dr. Sati obranio je svoj doktorat, (Ph.D) u Jyotishu na Lala Bahadur Shastri Sanskrit Vidyaa Peetham sveučilištu u New Delhiju 2004. godine uz priznanje za svoj istraživački rad, erudiciju i majstorstvo u ovoj drevnoj Vedskoj znanosti.
Kasnije je izabran od Maharishi Mahesh Yogija kao predstavnik i promotor drevnog znanja Jyotisha kako bi oživio Vedsku mudrost širom svijeta. Do danas je Pandit Dr. Sati posjetio mnoge zemlje svijeta uključujući USA, Nizozemsku, Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku, Italiju, Japan, Hrvatsku i kroz zadnjih 15 godina održao je Jyotish konzultacije tisućama ljudi. Tijekom svojih internacionalnih tura podučavao je Jyotish znanost u mnogim centrima znanja, koledžima i sveučilištima kako bi omogućio pojedincima i čovječanstvu ostvarenje maksimalnog materijalnog uspjeha i sreće zajedno s naprednim duhovnim razvojem.