AOL – Awakening of Love (buđenje ljubavi)

Pozvani ste da se pridružite prekrasnoj trodnevnoj radionici AOL - Awakening of Love (Buđenje ljubavi), koja će se održati 12 – 14 studenog u Zagrebu, u jedinstvenoj atmosferi Sljemena, u hotelu Tomoslavov dom. To je četvrta po redu AOL radionica u Hrvatskoj, po vodstvom Rupde i njenih asistenata.

AOL je nježna i jedinstvena radionica osmišljena da otrese prašinu s vašeg srca i dade vam okus puta ljubavi. Otkrivat ćemo kako biti više autentičan i iskren, povezan sa sobom i s drugima na način koji kreira povjerenje i radost. Svi imamo čežnju za ljubavlju i čežnju da nas se vidi i čuje. Ovo je radionica u vezi buđenja te čežnje unutar nas. ''Buđenje ljubavi'' je za ljude koji istinski žele promjenu u njihovim životima. Radi se iskreno, s ljubavlju prema izlaganju sebe samih; jedinstvenim vježbama i meditacijama podržava se povezivanje s vlastitom istinskom snagom i vrijednostima.

Tokom procesa, u atmosferi povjerenja i sigurnosti, učesnici doživljavaju duboke uvide i razumijevanje sebe samih. Otkrivaju se unutarnji slojevi identifikacije, vjerovanja i emocionalno nabijene obrane. Iskreno otvaranje prema tim slojevima, otvara naše srce u iskustvo ljubavi, spontano se otkriva dublji smisao i svrha našeg života. Tih dana će se rasplamsati vaša strast za ostvarenjem vašeg istinskog potencijala i za život s otvorenim srcem. Iz tog mjesta povjerenja i ljubavi prema sebi, život postaje poziv u nepoznato gdje sve postaje moguće. Ovo neposredno iskustvo ima transformacijski učinak jer sudionike usmjerava prema razumijevanju njihove suštine, na jedinstveno i direktno iskustvo sebe, što neposredno utječe na unapređenje svjesnosti, na osobni rast i razvoj.

AOL je također i uvod u intenzivan 7-dnevni proces Path of Love (POL). AOL pruža sudionicima neupitno osobno iskustvo da su moguće pozitivne životne promjene i postizanje trajnih rezultata kvalitetnijeg života, a koji će se efekti postupno i graciozno integrirati u život svakog sudionika ovog suptilnog i hranjivog procesa.

Pozivamo vas da se pridružite ovom buđenju u avanturu.

O VODITELJICI:

RRUPTAupda ima dugu povijest rada, od 1983 godine, u širokom spektru radionica, događanja i okupljanja diljem svijeta. Živjela je u Europi, Indiji, SAD-u i Australiji i manager je svojih radionica i seminara u vlastitoj firmi pod nazivom ''Božanski Susreti''. Asistirala je Turiyi Hannover u brojnim radionicama i treninzima. Proteklih 15 godina Rupda učestvuje u Putu Ljubavi.

"Rodila sam se kasnih 60-ih, u vrijeme radikalnih razmišljanja i revolucionarne transformacije u svijetu psihologije i grupne terapije. Kao dijete sam odrastala u sannyas zajednici i imala sam sreću da sam sjedila uz Osha sve dok nije napustio svoje tijelo 1990 g. Odrastajući u duhovnoj komuni, imala sam rijetku priliku sudjelovati u brojnim radionicama i meditacijama, a boravak uz Osha je postalo jedan od najpoučnijih i najobogačujućih iskustava u mom životu; ono koje se nastavlja oblikovati u tko sam ja danas. Moj rad s ljudima, godinama kasnije, osjećala sam kao intuitivan i prirodan korak ..."

Rupda je studirala Majstorstvo hipnoze kod Stephan Gilligan; Majstorstvo života kod Tony Robbins; 12 godina treninga Enneagram & Essence kod Turiya Hannover; NLP praksu je studirala kod John Grinder; NVC kod Dorset Campbell-Ross; dobila je certifikat ''Rad s ljudima'' u treningu s Turiya & Rafia, kao i njihov autentični Leadership trening; praktičar je somatic Experiencing® - liječenje traume po Peter Levine; ima certifikat savjetnika SIAF. Njezina strast je da dovodi i povezuje ljude u stanje slavlja i meditacije.
"Mi nismo ljudska bića koja imaju duhovno iskustvo. Mi smo duhovna bića koja imaju ljudsko iskustvo’’.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA
10 – 14. studeni 2017, u hotelu Tomislavov dom Sljeme

CIJENA SEMINARA
1.350 kn (akontacija 750 kn).
Učesnici po izboru mogu organizatoru prijaviti i želju za rezervacijom hotelskog smještaja. Utvrđene su prihvatljive cijene za učesnike seminara

INFO i PRIJAVA:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
091 3772354