RADIONICA KONSTALACIJA | Tema: Odnos s majkom i pretkinjama

Iscjelite svoj odnos s majkom i energijom majke na radionici konstalacija kroz stručno vodstvo u sigurnom okruženju (možete raditi i neku drugu temu, ali dnevni fokus će biti na odnosu s majkom).

Svatko od nas ima svoju fizičku majku - osobu i nefizičku majku - živi u našem umu, slika majke koju smo stvorili u djetinjstvu i naslijedili kroz gene. Često ta slika narušava naš odnos sa stvarnom osobom(majkom) i s drugim ženama i muškarcima koje susrećemo tokom života.

Kod muškaraca odnos s majkom utječe na izbor partnerice u vezama i braku, a kod žena na odnos prema svojoj ženstvenosti i snazi. Ženstvenost koja se prenosi s generacije na generaciju, s jedne pretkinje na drugu oblikuje nas kao osobu danas. Ako vaše pretkinje nisu bile u kontaktu sa svojom ženstvenošću vama će taj dio nedostajati, bilo da ste muškarac ili žena. To ćete zatim prenositi svojoj djeci: djevojčicama i dječacima.

Ženska snaga je važna, donosi osjećaj doma, obitelji, podrške i senzualnosti. Odlikuje se sposobnošću primanja osjetilnih doživljaja i otvara nam svijet intuicije i apstrakcije te holističkog načina razmišljanja.

Dovodeći kod sebe odnos s majkom u zdravu poziciju vi iscjeljujete te energije u sebi i otvarate se za korištenje dotad skrivenih potencijala. Imajući blagoslov pretkinja dobivamo energiju podrške ženske linije i time se sve naše životne aktivnosti ostvaruju lakše, brže i uz više veselja i radosti.

Ukoliko imate zategnut odnos s majkom/bakom ili drugim pretkinjama, nikakav odnos ili dobar odnos koji želite poboljšati, konstalacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste odnosu s majkom/bakom/pretkinjama. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema majci i majčinskoj energiji te pretkinjama koje su došle prije nas, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaš odnos sa ženskom linijom i pomoći vam da dobijete podršku i snagu iz polja vaše obitelji, kako bi vaš život dobio na punini, a vi mogli doprinijeti životima drugih iz točke najvišeg dobra.

ZAGREB, Subota 21.04.2018.
Od 10:00 do 18:00 sati

CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:
PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.


LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka, Zagreb

O voditeljici:
inesInes Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)