Predavanje o Intuitivnoj anatomiji

Predavanje o 15-dnevnom intenzivnom tečaju ThetaHealing-a pod nazivom Intuitivna anatomija. To je tečaj za značajno unaprijeđenje theta praktičara i osobno iscjeljenje.

ZAGREB: 23.05.2018. od 18 do 20 sati (moguće produljenje u slučaju većeg broja pitanja)
RIJEKA: 07.06.2018. od 18 do 20 sati (moguće produljenje u slučaju većeg broja pitanja)

Tečaj Intuitivne anatomije najintenzivniji je tečaj Theta iscjeljivanja i kroz ovo predavanje ćemo omogućiti theta praktičarima da dobiju širi dojam što se na njemu točno radi i koji su sve benefiti. Na predavanju ćemo proći teme koje se obrađuju na tečaju, detaljnije ćemo vas upoznati sa sadržajem i namjenom tečaja i što dobivate na razini svijesti za sebe i za svoje potomke (i druge članove obitelji).

Objasnit ćemo vam kako tečaj djeluje na polje vaše obitelji i na bolesti prisutne u vašoj DNK.

Pokazat ćemo vam primjere kako programi sadržani u mišićima uzrokuju sukobe, a programi u vašim kostima ograničavaju vašu vezu sa Stvoriteljem i smanjuju primanje izobilja u vaš život. 

Na tečaju vi učite jako puno gradiva o ljudskom tijelu, o organima, o biljkama i dodatcima prehrani za razna akutna stanja. Također vi čistite svoje tijelo koje je već programirano da oboli od određenih bolesti. Prolaskom tečaja mijenjate svoju budućnost, jer bolesti od koji ćete oboliti za 20, 30 ili 40 godina se jednostavno neće dogoditi. Što prije prođete tečaj (u što ranijoj dobi), to ćete intenzivnije djelovati na ostatak svog života.

Tečaj vas čisti na svim razinama svijesti i postižete znanje o dubokom spajanju u theta moždane valove i iscjeljivanju drugih. Dođite i poslušajte što se zapravo događa s vašom svijesti prolaskom kroz Intuitivnu anatomiju.

Nakon tečaja Intuitivne anatomije bit ćete dobro opremljeni za rad s drugim ljudima, ako želite imati iscjeljiteljsku praksu.

Na predavanju će biti gosti – theta praktičari koji su već završili Intuitivnu anatomiju. Pričat će o svojim iskustvima prije i poslije tečaja.

Mi ćemo pričati o našim dosadašnjim tečajevima i što smo spoznali kako tečaj djeluje na polaznike i na nas kao učitelje.

CIJENA: besplatno za theta praktičare sa završenim najmanje Osnovnim i Naprednim tečajem
              150 kn za sva ostale koji žele doći i slušati.

POSEBNA PONUDA 1: na predavanju ćemo ponuditi svim zainteresiranima posebne uvjete za upisivanje tečaja Intuitivne anatomije i mogući termin održavanja u Zagrebu. Za Rijeku već postoji termin, koji je 02.07. – 17.07.2018.

NOVOST: Dosad su preduvjeti za upisivanje Intuitivne anatomije bili Osnovni + Napredni tečaj. Za polaganje ovog tečaja je po novim pravilima Theta institituta iz Amerike potrebno položiti još jedan dodatni tečaj koji se zove Kopaj dublje.

POSEBNA PONUDA 2: svi prisutni na predavanju dobit će posebne uvjete polaganja tečaja Kopaj dublje, a ako želite upisati Kopaj dublje + Intuitivnu anatomiju pripremili smo dodatne pogodnosti.

Predavanje održavaju Nada Šegvić & Siniša Bošković, oboje Master & Certificate of Science of ThetaHealing®

PRIJAVE:
Prijave na predavanje su obavezne!
Molimo vas prijavite se preko donje prijavnice.

Informacije na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

LOKACIJA ZAGREB:
Theta Centar Zagreb, Okićka 25

LOKACIJA RIJEKA:
Theta Centar Rijeka, Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

Vidimo se!