Iscjeljujući zvukovi tibetanskih zvučnih zdjela i gongova | 10.6.2018.

Dragi naši zvukovnjaci, bliže nam se godišnji odmori, život je ubrzan i svi smo već pomalo umorni i bez energije i treba nam malo dobih vibracija da nas podignu! Zato vi imate nas i mi vas!

Prošli put smo putovali na oblaku u nekom našem izmišljenom svijetu, a ovoga puta ćemo se malo konkretnije pozabaviti s našim energetskim centrima u tijelu, s našim čakrama. Uz pomoć vizualizacije, meditacije, vibracije instrumenata, aromaterapije, mentalne kromoterapije i kristaloterapije izbalansirat ćemo sve naše čakre i dovesti naše tijelo u stanje ravnoteže. Pripremile smo za vas i materijal i kratke naputke o čakrama koje vam mogu poslužiti i kasnije za rad na sebi.

Družimo se ponovo s tibetanskim zdjelama, kristalnim zdjelama, kišnim štapom, gongovima, šuškalicama, koshi zvonima i wind chimesom. Kao mali podsjetnik na naše okupljanje nosite sa sobom poklončiće koje smo osmislile i koji su usko povezani s našom namjerom oko terapeutskog rada na čakrama. Ujedno neka vas i podsjete kasnije da se opustite u svakodnevnim obvezama kad god ih ugledate.

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaramo mi, Andreja Sladoljev i Gorana Grgac, certificirane smo terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama i gongovima, a Gorana je i reiki majstor učitelj i reiki kristaloterapeut.

Održavanje kupke je 10. lipnja 2018., „Šareni studio“, Tratinska 49, Zagreb, od 19 do 20 sati.

„Šareni studio“ je blizu tramvajske stanice i parking je u ulici i u okolnim ulicama.

Uzmite svoje karimate i jastučiće, ako netko nema, imamo u studiju sve. Bočica s vodom svakako!

S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na https://www.facebook.com/zvukoterapija.kamala/ ili na sljedeće brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010.

Nakon prijave šaljemo podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto. Za uplate do 7. lipnja 2018. cijena je 50 kn, a za uplate nakon tog datuma cijena je 70 kn.

Vidimo se J
Namaste
A&G

Foto PIXABAY