RADIONICA OBITELJSKIH KONSTALACIJA 19.01.2019. Zagreb

ZAGREB, Subota 19.01.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Ljudi su povezani međusobno nevidljivim sponama, energetskim linijama. Možete ih osjetiti kada se netko naljuti na vas, čak i ako nije ispred vas! Ova radionica konstalacija otkriva skrivene odnose među ljudima, pojavama i energijama i omogućava vam da prevladate ograničenja koja se javljaju uslijed tih odnosa i blokiraju naš život.

Standardno to možemo zvati nekim „zapetljajem“. Kao kad vam se špage zapetljaju u čvor. E pa ova radionica omogućava da se detektira gdje se nalazi čvor i da se on krene raspetljavati. Nerijetko je da ovakva vrsta radionice raspetlja i cijeli čvor u jednom potezu i da se ljudima počinju dešavati pomaci u životu gdje je dugo vremena bio zastoj.

Kada se desi zapetljaj blokira se tok energije ljubavi i na ovoj radionici pristupamo polju srca i duše na razini obitelji i na razini sistema te radom na toj razini mi ponovno uspostavljamo tok ljubavi i vraćamo izgubljenu vjeru u dobre namjere svakog člana obitelji i poslovnog/društvenog sistema. Traume, šokovi, svađe i razmirice uništavaju polje obitelji i odnose na poslu te utječu na svakog člana, bez obzira koliko se netko htio isključiti od toga.

Ukoliko imate zategnute odnose u obitelji konstalacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste vi odnosu s članovima i pomažu vam da budete promjena koju želite vidjeti na drugima. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema zapetljaju i time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

CIRUSS KONSTELACIJE

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaš odnos s vašom obitelji (širom i užom), da dobijete podršku i snagu iz polja vaše obitelji, kako bi vaš život dobio na puniji, a vi mogli doprinijeti životima drugih iz točke najvišeg dobra.

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:
PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka


O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)