AYURVEDA, YOGA I AROMATERAPIJA – ZA OČUVANJE ZDRAVLJA I RASPOLOŽENJA

Kreirali smo novu korisnu radionicu za vas! (2/4 – Zima)
„Ayurveda, Yoga i aromaterapija – za očuvanje zdravlja i raspoloženja – Zima“.
Svakodnevni zimski uvjeti, k tome još i adventsko kušanje ića i pića, donose neravnotežu u tijelo i duh. Umorniji smo, teže nam je prihvatti se posla te lakše poboljevamo.

I zato vas želimo naučiti što se to točno događa u tijelu svakoga od nas, bez obzira kojoj „Doshi“ pripadamo, što nas smeta, a što nam odgovara. Želimo vam pokazati jednostavne i učinkovite tehnike koje će vam osnažiti tijelo, dati dovoljno energije za zimsku svakodnevnicu.

Sve tehnike, recepti i savjeti potjeću iz Ayurvede, Aromaterapije i/ili Yoge. To su provjerene tehnike i recepti koji funkcioniraju već godinama kod velikog broja ljudi. Funkcionirati će i kod vas!
I zato vas pozivamo na ovu edukativnu radionicu koja će se održati 8.12. s početkom u 10h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23.

DATUM I VRIJEME: 8.12.2018. subota, od 10h
ADRESA: Aleja pomoraca 23, 17.kat
CIJENA: 100,00kn, za članove Tara Centra 80,00kn
PRIJAVA: Zbog ograničenog broja polaznika, prijave su OBAVEZNE PREKO DONJE PRIJAVNICE.
                 Uplatom punog iznosa radionice vaša prijava je važeća.
                 Prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O voditeljicama radionice:

Larisa ČižmešijaLarisa Čižmešija, rođena je 1983. godine u Koprivnici. Radi i živi u Zagrebu, kao ayurvedski konzultant/terapeut i vedski astrolog. Od 2007. je u kontaktu s Ayurvedom, prvo kao pacijent i PR savjetnik u Indiji, sudjeluje u istraživanju uzroka i liječenju migrene, sa renomiranim ayurvedskim liječnikom Balendu Prakashom - laureatom za Nobelovu nagradu, za istoimeno istraživanje, a kasnije i kao učenica. Studij Ayurvede završila je na Institutu za vedske studije, u Švicarskoj, a kliničku praksu odradila je u Indiji, u gradu Nagpur, u ayurvedskoj klinici, specijaliziranoj za Pancha Karmu, kod jednog od najvećih autoriteta i kliničara ayurvede danas – Dr. Sunil Joshija.
Diplomirana je profesorica kroatologije i sociologije (Sveučilište u Zagrebu) te stručnjak za oglašavanje i odnose s javnošću. Završila je tečaj Jyotisha (indijske astrologije), Reiki, već 30 godina prakticira yogu, pranayame i druge meditativne tehnike.
Završila je medicinsku srednju školu, koja joj je dala dublje razumijevanje ayurvede kroz anatomiju i fiziologiju u tradicionalnoj medicini.
Nakon iskustva rada u korporaciji i školstvu, prepoznaje teškoće s kojima se susreće suvremeni pojedinac te je glavni cilj njenog rada učiniti sve terapije i savjete prirodne medicine jednostavnima i primjenjivima zapadnom društvu.

trešnja 2Trešnja Šarčević, rođena je 1980.godine u Zagrebu. Unazad 20 godina radi sa klijentima i učenicima kao aromaterapeut, kozmetičarka, praktičarka raznih masažnih i manualnih tehnika, te joga učiteljica. Iz svog osobnog iskustva (rada u koorporacijama, manjim i većim firmama) te iskustva svojih klijenata, zna što donosi moderan, brz način života, te kako tijelo funkcionira u raznim stresnim situacijama. Osobno, u pokretu je cijeli život, u početku kroz sport i ples, kasnije kroz jogu kojom se bavi 19 godina. Redovito prakticira jogu, pranayamu i transceditalnu meditaciju, te koristi eterična ulja svakodnevno, privatno i poslovno. Vjeruje da se danas, bez obzira na tempo života, može živjeti u balansu, što nastoji proširiti na što više ljudi kroz rad u svom holističkom studiju, Tara Centar.


 ♥