Relax Vital Vikend na Sljemenu u Snježnoj Kraljici

S radošću Vas pozivamo na trodnevni opuštajući vikend na Sljemenu u Snježnoj Kraljici.
Vjerujemo da nam je to svima povremeno potrebno, naročito zimi kada smo najviše posvećeni poslu.

Vodimo Vas na prekrasno mjesto, na Sljeme u Snježnu kraljicu, gdje ćete se opustiti, šetati i uživati u prirodnim ljepotama. Vikend je namijenjen svima koji žele provesti 3 opuštajuća dana u miru i prirodnim zimskim ljepotama Sljemena.

Sljemensku zimsku idilu upotpuniti će snijeg kojeg očekujemo i koji je u to doba godine uobičajen i krasi ovaj dio. Zato ponesite i sanjke, ali i skije jer će tijekom dana biti dovoljno vremena za malo rekreacije u prirodi i snijegu. Prijepodneva i večeri namijenjene su za aktivnosti u dvorani uz kundalini jogu i opuštanje uz gongove i zvučne tibetanske zdjele.

Uz stučno vodstvo iskusne certificirane učiteljice joge Dragice Kopjar, želimo da se potpuno prepustite i opustite te da se nakon 3 dana vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Ovo je za sve Vas koji se osjećate u stresu i bez energije, kojima treba baš ovakav predah. Samo vikend da se odmore, revitaliziraju, prikupe energiju... Kao i za sve vas koji se želite odmaknuti malo iz uobičajene atmosfere i posvetiti se sebi, poraditi na sebi, družiti se s ljudima koji misle slično, te duhovno rasti. Jednostavno dođite otvorena srca i prepustite se svemu što vam nudimo, uz prirodne ljepote u to doba godine. Dobrodošli svi!

Dobrobiti ovog opuštajućeg vikenda:

-Opuštanje i balans tijela, uma i duha uz kundalini jogu, gongove, tibetanske i kristalne zdjele
-Podizanje vitalne energije, kundalini energije u tijelu
-Poboljšanje cirkulacije
-Balans nervnog i žlijezdanog sustava
-Balans i jačanje aure
-Jačanje i otvaranje srčane čakre i kreiranje ljubavi prema sebi i prema drugima
-Balans čakri

PROGRAM

Petak:

14:00 nadalje Dolazak i prijava u apartmane od 14 sati nadalje te slobodno vrijeme za šetnju, korištenje bazena u hotelu Tomislavov dom, saune
18:00-19:00 Welcome Circle
19:00-20:00 Večera
20:30-22:00 Ples,Gong meditacija

Subota:

8:00-9:30 Doručak
10:00-13:00 Kundalini joga
13:00-14:00 Ručak
14:00-16:30 Slobodno vrijeme za odmor, šetnje u prirodi i snijegu, bazen, saunu. Individualne zvučne masaže tibetanskim zdjelama i gongom prema dogovoru*.
16:30-17:30 Kundalini joga iscjeljujuča meditacija u krugu
18:00-19:00 Večera
20:00-21:30 Yoga nidra, Gong meditacija

Nedelja:

8:00–9:30 Doručak
10:00-12:00 Kundalini joga
12.00-13.00 Ručak po želji
13:00-14:00 Vrijeme za individualne masaže tibetanskim zdjelama i gongom prema dogovoru, šetnje i povratak po željama...
14:00 Završetak retreata

O VODITELJICI

Seminar vodi certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, zaljubljenica u Indiju i duhovna i druga putovanja, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux) s iskustvom organizacije mnogih retreatova, radionica i seminara od samog početka do danas, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011, humanitarka, volonterka.
Djeluje humanitarno preko svoje udruge Plavi anđeo.
www.plavi-andeo.hr

CIJENE

1060 kuna po osobi (4 osobe u apartmanu)
1160 kuna po osobi (2-3 osobe u apartmanu)
​​1520 kuna po osobi (1 osoba u apartmanu)

UKLJUČENO​

-Program
-2 noćenja s doručkom u Snježnoj kraljici (turistički apartmani 4****)
-Korištenje saune u Snježnoj kraljici i bazena u obližnjem hotelu Tomislavov dom

Više informacija i prijave na: https://www.greenyogitraveler.com/relax-vital-vikend-sljeme