KONSTALACIJA ZAGREB: Prijateljstvo 14.04.2019.

TEMA: Nijedno prijateljstvo nije slučajno

“Ljudi kupuju stvari koje ih čekaju gotove u trgovinama. Ali nigdje ne postoji trgovina u kojoj možeš kupiti prijateljstvo” – Mali princ Antoinea de Saint-Exupéryja

Kroz radionicu Konstelacija u travnju, radit ćemo na prijateljskim odnosima i vezama koje su proizašle iz njih.

Prijateljstva, mala i velika, imaju potencijal ostaviti dugotrajne otiske u našim životima – otiske kroz iskustva i emocije koje su nas oblikovale i utjecale na to kako se odnosimo prema svijetu oko nas. Prijateljstva mogu biti doživotna i trajna, a nastala su kao rezultat male iskre prepoznavanja ili trenutka suosjećanja koji zauvijek mogu oblikovati način na koji promatramo svijet, te su upravo to veze koje najviše mijenjaju život.

Duša prijateljstva nalazi se u poštenju, poštovanju, dijeljenju i odanosti. Stvaranje i zadržavanje prijatelja tijekom života duhovna je praksa koja zahtijeva marljivost, strpljenje i njegovanje odnosa. Prijateljstvo obogaćuje život!

Kako se rade Konstelacije?
Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

ZAGREB, Subota 14.04.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

konstelacije važno

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:  PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.

CIJENA:
300 kn po osobi

O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)