Seminar: Energetska informacijska medicina

Požurite i prijavite se na jedinstven seminar. Ovo su nova znanja i najnovije informacije sa Valeoloških instituta, te se po prvi put ova znanja iznose van granica Rusije.

Valeologija je integrirana nova medicina koja osim klasične medicine, uključuje načela netradicionalne medicine, filozofskog i duhovnog učenja. Integracijom suvremenih ruskih instituta razvijen je koncept o zdravlju, koji obuhvaća naučna postignuća u oblasti: kvantne fizike, neurobiologije, holografskog modela svijesti,strukturne organizacije čovjeka, duhovnosti, osnove svjesnog zdravlja, sistem upravljanja i samoupravljanja zdravljem. U Rusiji Valeologija se uvodi kao školski predmet.

Sa najpoznatije Valeološke akademije – MABET stižu nam dva najbolja stručnjaka na polju:

Belous Svetlana MikhailovnaBelous Svetlana Mikhailovna
- profesorica-psiholog najviše kategorije, voditeljica studentske socijalne službe, doktorica energetike i informacijskih tehnologija, akademik MABET

Shakhvorostova Elena Aleksandrova

Shakhvorostova Elena Aleksandrova
- liječnik opće prakse, doktor energetskih informacijskih tehnologija iz područja nanotehnologije i torzijskih polja, akademik MABET.

Na vikend seminaru u Rijeci, 30.11. i 01.12.2019 od 10-17 h, Svetlana i Elena dati će nam sasvim nove uvide o povezanosti sistema u tijelu, te njihov utjecaj na izvanjske događaje.

 TEMU IZ ENERGETSKO- INFORMACIJSKE FIZIOLOGIJE
"Živjeti dugo u zdravlju."
sa energo-medicinskog aspekta održati će nam Shakhvorostova Elena Aleksandrova:

" Razmišljajući o nezadovoljavajućim rezultatima upotrebe lijekova i radnjama poduzetim u pravcu poboljšanja i prevencije zdravlja, shvatila sam da je problem u nepoznavanju korelacija energetskih i fizioloških procesa koji se događaju u tijelu.
Što znamo o sebi, o zakonima kojima se naše tijelo pokorava?
Liječnici se i dalje bore protiv bolesti kao posljedice, diskretno ispitujući tijelo, a uzroci ostaju skriveni veoma duboko i nastavljaju destruktivne radnje.

1.Gdje je latentni tijek bolesti u fino materijalnoj i proteinsko-nuklearnoj strukturi? Kiselo-bazna ravnoteža uvjet je ljudskog zdravlja. Zakiseljavanje dovodi do izobličenja prolaza živčanih impulsa i stanice (organi) ne dobivaju pouzdane informacije o pravilnom funkcioniranju.Zauzvrat, ne primanje pouzdanih informacija na vrijeme od strane moždanih stanica („nije razumio“) dovodi do donošenja krivih osobnih odluka, što utječe ne samo na zdravlje, već i na uspjeh u životu i poslu.

2.Gastrointestinalni trakt
U probavnom traktu postoji složen sustav međusobne podređenosti. Bliska veza između aktivnosti štitnjače i žučnog mjehura. Aktivnost gušterače je poremećena ako je želučani sok lišen određene razine klorovodične kiseline. Vrlo važna uloga klorovodične kiseline je u snižavanju razine šećera. Nepobjediva disbioza (proremećaj crijevne flore) - što učiniti s tim?

3.Endokrini sustav
Ljudsko tijelo je veliki biokemijski laboratorij u kojem je endokrini sustav osmišljen za ostvarenje planova i težnji putem hormona, koje su molekule informacije. Može li se taj proces kontrolirati? - Da, može.
Kako privući energiju novca uključivanjem u ovaj proces.

4. Kardiovaskularni sustav stvara mogućnosti za pružanje, s organima i sustavima tijela, provedbe ljudskih planova i težnji. Bolest u ovom sistemu leži u neravnoteži energetskog potencijala srca i mozga.

5. Neurologija.
Dugotrajna nervna napetost ometa rad:
a) organi desne strane- dovode do pojave prekomjerne fiksacije osobe na određenu meta-ideju i do poteškoća u ostvarivanju ciljeva;
b) organi s lijeve strane- dovode do pojave "dezorijentiranog" stanja koje ne dopušta usredotočenje na radnje koje vode uspjehu.
Što učiniti - pristupiti rješenju sveobuhvatno, uzimajući u obzir energetsku fiziologiju.

6. Mišićno-koštani sustav
Za održavanje zdravlja ovog sustava - održavajte zdravu jetru, štitnjaču i Ph.

7. Imunološki sustav.
Imuni sustav je sposobnost stanice organizma da zrači dovoljnom količinom energije u uvjetima CRR = N da bi utjecala na okoliš. Imunološki sustav vrijedan je po tome što formira „koridor besmrtnosti“ u tijelu - to su čiste misli + ne-zakiseljeni organizam koji osigurava visokofrekventno zračenje stanica ćelija.

8. Genitourinarni sustav.
Ogromna energija koja se nalazi u osobi predstavljena je seksualnom energijom, koja je namijenjena vanjskim aktivnostima. Nerazumno rukovanje ovom energijom glavni je razlog velike većine osobnih i univerzalnih bolesti i nesreća, kao i ginekoloških i uroloških bolesti. Razumijevanje tih procesa jeste 50% uspjeha, dok ostatak ovisi o sposobnostima iscjeljenja putem prirodnih lijekova

9. Zvjezdani U-SIN - fiziološki ispravna interakcija organa.
U-SIN pruža duboko vizualno razumijevanje međusobnih veza i međusobnih utjecaja organa i sustava u tijelu, povećavajući na taj način djelotvornost i efikasnost terapijskih i rekreacijskih aktivnosti.

10. Prehrana, dijetetika i povijesni korijeni njezina nastanka.
Većina informacija u tijelu se putem hrane prenosi vanjskom okolinom. Ako su informacije koje tijelo prima putem hrane nepouzdane, u njemu se pojavljuju razni problemi koje medicina naziva bolestima.
Govorit će se o onome čemu nitko ne pridaje značaj.

TEMU- ENERGETSKI INFORMACIJSKI KANONI RAZVOJA LJUDSKE SVIJESTI, TE DUHOVNE I MORALNE OSNOVE RAZVOJA INDIVIDUALNE SVIJESTI- sa psihološkog aspekta održati će Svetlana Beleous Mikhailovna

" Smisao ljudskog života trebao bi biti razvoj svjetonazora i usporedno konstantno jačanje energetskog potencijala čovjeka.
Ako to ne učinimo, tada će izvanjski energetski pritisak izazvati val nepoznatih bolesti. Drugim riječima, čovjek bi trebao znati frekvenciju svoje energetike uskladiti sa frekvencijom izvanjske energije - inače će ga razlika izvanjskog i unutrarnjeg "srušiti".

Za Fb event i više informacija kliknite na link:
https://www.facebook.com/events/3012133015469322/

Cijena vikend seminara je 1.500 kn.
Popust 10% za prijave učesnika Drumtidama do 20.11.2019. 

Prijave na : mvukeljic@yahoo.com
Informacije na telefon: 00385/ 98 203018