Manifestiranje tajnama majstora 2 DIO

Ovaj tečaj majstorski je pothvat Stephen Roy Parkera iz 2010 godine, u kojem je kroz 16 tjedana vodio svoje studente kroz majstorske tajne kojima se manifestira u životu korištenjem Stvaralačke energije. Ovu mudrost skupljao je godinama učeći i posjećujući mnoge majstore po svijetu. Postavši majstor i sam, stvarao je potpuno nove, dotad neviđene metode.

Preduvjet:nema preduvjeta, otvoreno za sve!
PRIJEVOD: osiguran prijevod na hrvatski

16 lekcija izgubljeno je kad su pali serveri tvrtke koja je pružala uslugu online platforme i tečaj je tada nepovratno izgubljen.
Ove godine rodila se ideja da ga se ponovno stvori i počeli su izranjati komadići tečaja, kako je koji student iz tih godina sačuvao djeliće. Stephen je re-kreirao ostatak i donosimo vam sada tečaj u cijelosti!
Mudrosti u ovom tečaju korištene su da se stvori Theta Centar kakav je danas, a i brojne druge tvrtke i pothvati Stephenovih studenata. Usred ovog tečaja kanalizirana je i moćna Magnetska aktivacija srca, koja se tada nosila radni naziv “Molekule manifestiranja”, jer se odmah primijetilo da jednom aktivirane, te molekule (1. razina aktivacije) pojačavaju brzinu manifestiranja.
NOVI TEČAJ ĆE SE ODRŽATI UŽIVO U 5 DJELOVA, KOJI ĆE POKRIVATI SVIH 16 LEKCIJA, A BIT ĆE MOGUĆE I PRISTUPITI NOVOJ ONLINE VERZIJI TEČAJA.

DRUGI DIO – Lekcije 4, 5 & 6

Dobro došli na drugi dio tečaja Manifestiranje tajnama majstora. U ovom dijelu radit ćemo sa dubokim podsvjesnim razlozima koji vas drže podalje od vaše manifestacije, učit ćete o procesu otkrivanja tih razloga i o emocionalnom procesu koji deaktivira manifestacije.

manifestiranje 2 ronioc

U ovom dijelu zaroniti ćemo duboko u vašu podsvijest. A to možda nije ono što mislite da je…
Jedan od važnih razloga za razumjeti zašto nam se ne materijaliziraju naše manifestacije je taj da duboko u nesvijesnom i podsvijesnom dijelu nas mi čuvamo ideje, osjećaje i sustave vjerovanja koji nas sprečavaju da ostvarimo našu manifestaciju. Najvažnije za razumjeti je da su oni tamo bez da mi znamo da su oni tamo. Nemamo spoznaju o njihovom postojanju unutar nas. To nas čini zbunjenima i u stalnom pitanju: zašto nam se ne ostvaruju neke od naših najdubljih želja?
U ovom dijelu tečaja dobit ćete ključeve da možete početi otključavati i otpuštati te podsvijesne i nesvjesne stvari.

NAJVAŽNIJE PITANJE


manifestiranje 2 upitnik
Stephen će vam predstaviti i objasniti najvažnije pitanje koje možete postaviti sami sebi o sebi. Pitanje otkriva tako puno o vašem unutarnjem svijetu da ćete ostati iznenađeni. Pomoću tog pitanja počet ćete otključavati najdublje podsvjesne blokade koje vas drže od manifestiranja vaših specifičnih želja.
Bit ćete vođeni u vježbu u parovima koja će vam omogućiti da zakopate duboko i otkrijete taj otpor koji imate u sebi. Ovo je pravi rad na manifestiranju vašeg života iz snova. Dođite otvoreni, spremni na rad i da budete iskreni i pošteni prema sebi.

NERAZRIJEŠENA ŽALOST

manifestiranje 2 zamišljeno


Kroz ovaj dio pričat ćemo o nerazriješenoj žalosti, te kakvu ulogu ona ima u držanju nas podalje od toga da manifestiramo naše najvažnije manifestacije. Bit će objašnjen razoran utjecaj koji tuga i žalost imaju na naše srce i kako se time gase funkcije zadužene za stvaranje života.

Proći ćete sa Stephenom vođeni proces da se napravi otpuštanje najrazornije tuge i žalosti, kako bi vam se omogućilo da manifestirate ono što želite u svom životu.

Za ovaj proces mnogi kažu da im je bio ključan trenutak u tečaju i omogućio da im se snovi ostvare, nakon što su otpustili godinama zadržavanu žalost u srcu.

TREĆI DIO – Lekcije 7, 8 & 9

Ovaj dio Stephen će održati kada ponovno bude u Hrvatskoj nakon drugog dijela. Najvjerojatniji termin je listopad ili studeni 2020.
Lekcija 7: Otpuštanje manifestacija iz ega
Lekcija 8: Čišćenje ovisnosti o onome što NE ŽELITE u svom životu
Lekcija 9: Dublja uloga osjećaja u manifestiranju

ČETVRTI DIO – Lekcije 10, 11, 12 & 13

Ovaj dio Stephen će održati kada ponovno bude u Hrvatskoj nakon trećeg dijela. Najvjerojatniji termin je studeni ili prosinac 2020.
Lekcija 10: Stvaranje osjećaja koji stvaraju promjene koje želite
Lekcija 11: Cesta pretjerivanja vodi prema palači mudrosti
Lekcija 12: Najviša vrijednost vaše duše
Lekcija 13: Motiviranje vaše podsvijesti da radi za vas

PETI DIO – Lekcije 14, 15 & 16

Ovaj dio Stephen će održati kada ponovno bude u Hrvatskoj četvtog dijela. Najvjerojatniji termin je prosinac 2020. ili siječanj 2021.
Lekcija 4: Buđenje molekula manifestiranja
Lekcija 5: Pravi razlog zašto učite manifestirati
Lekcija 6: Konačna manifestacija

PRIJAVA


Prijavite se preko prijavnice na dnu stranice. Termine za djelove 3, 4 i 5 otvorit ćemo kad se formiraju datumi.

CIJENE:
300 kn po svakom dijelu uživo (ima ukupno 5 dijelova)
400 kn po svakom dijelu ONLINE preko Zoom-a (termini prate termine uživo)
400 kn po svakom dijelu ONLINE (dostupno naknadno kao snimljene lekcije)
1500 kn – PAKET! Svih 5 dijelova (uživo ili online) + BONUS Aktivacija magnetskog polja srca i svjetlosnog tijela na staničnom nivou + BONUS radionica kopanja sa Stephenom za theta praktičare!
Ukoliko uzmete paket cijena za online program vam je po cijeni programa uživo. Naknadna kupnja paketa je moguća (ukoliko niste prisustvovali prethodnim djelovima). U tom slučaju dobivate online verzije prethodno propuštenih djelova, ali uz doplatu od 100 kn po propuštenom dijelu (kao da kupujete svaki online dio posebno). Ako ste prisutvovali prethodnim djelovima i želite prijeći na paket, plaćate paket u cijelosti.

TERMIN:
Prvi dio: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Drugi dio Rijeka: 25.09.2020. od 18 – 22 sata
Drugi dio Zagreb: 26.092020. od 18 – 22 sata
Drugi dio ONLINE preko Zoom-a: 01.10.2020. od 18 do 22 sata
Drugi dio ONLINE: nema termina, dobivate snimljene lekcije.
Treći dio: termin u pripremi
Četvrti dio: termin u pripremi
Peti dio: termin u pripremi

LOKACIJE ZA TEČAJ UŽIVO:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
Rijeka: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

JE LI OVAJ PROGRAM ZA MENE? HOĆE LI MI POMOĆI DA OSTVARIM SVOJE ŽELJE I PLANOVE?

manifestiranje 2 sreća

Ako ste se dosad dosta nadali da će stvari ići na bolje, onda je vrijeme da naučite nove metode i pobrinete se da stvari funkcioniraju!

Upotreba ove mudrosti je na vama. Ona funkcionira, što potvrđuju mnogi Stephenovi studenti i pratitelji kroz 18 godina njegovog podučavanja po svijetu:

Evo jedno od iskustava studentice iz 2010te!
Stephenov tečaj sam upisala davnih dana. Sjećam se toga, dolazili su mi videi svaki tjedan, lekcije na email i Stephenove poruke. Dolazila sam do spoznaje svaki tjedan o svom životu i danas mogu potvrditi da su većina mojih uspjeha temeljeni na toj godini i prekretnici u mojoj svijesti koju mi je Stephen pomogao da pokrenem. Tečaj je zaista profunkcionirao i već godinu dana nakon tečaja mojih problema s kojima sam upisala tečaj više nije bilo. Probala sam i thetu poslije i to mi je bila prirodna nadogradnja. Danas godinama kasnije i dalje koristim njegove metode i čak živim po njima! Najviše me dojmila vježba u lekciji 12: otkrivanje najviše vrijednosti moje duše, to mi je potpuno promijenilo život. I donijelo puno novaca, jednom kad sam spoznala kako spojiti svoju dušu i osobnost i upotrijebiti to da si privrijedim za svoju egzistenciju i za svoj rast. Kasnije sam prošla mnoge seminare i učitelje, naučila puno, ali Stephen i taj početak su me ekstra pogurali kad mi je najviše trebalo. Čini mi se kao da do te godine nisam ni živjela neki život baš. Sad kad pogledam unazad, danas mi je odlično! Preporučam tečaj, odlično ćete se zabaviti i puno naučiti.
Ana, Zagreb

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?
steve parker 1

Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 18 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

 

Prijavnica za tečaj Manifestiranje tajnama majstora 2. dio