KVANTNA REZONANCA | Praktičarski trening

BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE za praktičarski trening Kvantna rezonanca koji će se održati na Zoom programu u četvrtak, 3. prosinca u 20h

Prijavi se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kvantna rezonanca je tromjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada s kvantnim protokolom iscjeljivanja, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju i više. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, te razvijanje vašeg energetskog potencijala. Aktivacije koje radimo rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Okosnica treninga su 15-dimenzionalne energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Učit ćemo osnove rada s viskom, jer visak služi kao produžetak naše intuicije, povećava sve energije koje koristimo, te predstavlja poveznicu na energiju Izvora. Također radimo s energijama raznih svjetlosnih bića, galaktičkim iscjeljiteljima, Arkturijanskim vodičima, te uzašlim majstorima, osobito s Metatronom i St. Germaineom, kao majstorom transmutacije. Učimo razne energetske alate i svjetlosne tehnologije za iscjeljivanje i energetski rast i razvoj.

Osnovni trening fokusiran je na temeljnim alatima za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini.

Tečaj je namijenjen kako onima koji žele razviti svoj energetski potencijal, za vlastiti osobni rast i razvoj, a također i onima koji rade s klijentima na energetskoj transmutaciji energija (kao npr. coachevima, terapeutima raznih vrsta, aromaterapeutima i slično), te će vas oboružati s moćnim alatima za vašu ekspanziju i rast, kao i za osnovni rad s klijentima, ukoliko tako želite.

Tečaj je vrlo jednostavan i svatko ga može pratiti bez posebnog predznanja. Ova učenja također se mogu vrlo lako integrirati s bilo kojim drugim energetskim alatima ili modalitetima koje koristite (npr. reiki, theta healing, rekonekcija i sl.). Trening se odvija kao kombinacija učenja uživo i online, uz puno prakse, energetskog rada, a dobivate i vrlo detaljnu PDF skriptu za svaki modul. Na kraju tečaja, bit ćete certificirani praktičar Kvantne rezonance.

Više informacija o svim modulima na: https://www.multidimenzija.com/kvantna-rezonanca-1/
Početak tečaja: 18.1.2021. – 3 mjeseca za Prvi stupanj, te dalje od 19.4.2021. – 3 mjeseca za Drugi stupanj
Tečaj se u potpunosti odvija ONLINE, jednom tjedno, ponedjeljkom na Zoom programu, te sadrži video lekcije, audio lekcije + detaljne PDF materijale i skriptu za svaki modul.

Prijavi se za besplatno ONLINE Predavanje na Zoomu koje će se održati u četvrtak, 3. prosinca u 20h na Zoomu. Po prijavi, dobit ćete Zoom link za sudjelovanje. Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Katarina Supičić
www.multidimenzija.com