NA HVAR S IPD CENTROM!

Ljetni intenzivi IPD Centra na Hvaru namijenjeni su svima kojima je blizak pojam “rad na sebi” i koji žele dublje upoznati samog sebe i istražiti svoj unutarnji svijet. Intenzive smo kreirali s namjerom da omogućimo i podržimo siguran prostor za dubok i transformativan rad na sebi, kao i mogućnost za povezivanje sa samim sobom i s drugima. Radimo već godinama u mirnom, mediteranskom ambijentu resorta Fontana pored malog otočkog gradića Jelse na otoku Hvaru gdje za naše polaznike i njihove obitelji imamo izuzetno povoljne cijene smještaja.

TEME INTENZIVA I TKO IH VODI
Ljetni intenzivi na Hvaru obrađuju 4 ključne dimenzije koje nas određuju kao biološko, emocionalno i socijalno biće, određuju kvalitetu naših života, kao i stupanj sreće i zadovoljstva u životu. Teme intenziva su: ŽIVOTNOST, GRANICE, KONTAKT i UŽITAK, a ove godine po prvi put uvodimo i Konstelacijski intenziv – Život kao transgeneracijsko iskustvo, kao i Intenziv Osobnog razvoja za polaznike e-OR-a.
Radionice vode iskusni terapeuti i terapeutkinje IPD Centra uz asistenta/ice s terapeutskog treninga škole za Integralnu tjelesnu psihoterapiju.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?
Kroz radionice tijekom 5 dana, integriramo i ispreplićemo razne tehnike osobnog razvoja koje namo omogućavaju upoznavanje funkcioniranja našeg podsvjesnog sustava na teme radionica i otkrivanje vlastitih dimenzija koje još nismo znali o sebi. Radionice podrazumijevaju puno pokreta i plesa, vježbe u parovima ili u grupi, kontakt sa sobom kroz kreativne vizualizacije i vođene meditacije, a sve zasnovano na elementima i tehnikama Integralne tjelesne psihoterapije (ITP). Svaki intenziv je jedno novo iskustvo jer su energija grupe i grupna dinamika svojevrsni inkubator u kojem za svakog sudionika nastaje jedno novo i iscjeljujuće iskustvo.

Prijave i informacije na: https://ipd-center.eu/programi/ljetni-intenzivi/
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 



alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.