Radionica suhog posta - Anna Yakuba

Radionica suhog posta - Anna Yakuba
Ljekovitom postu pripada jedno od najvažnih mjesta u svim sustavima prirodnog izlječenja. Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, tu radikalnu metodu primjenjuju mnogi narodi od najdavnijih vremena. Victoria Boutenko, autorica svjetskog bestselera „Zeleno za zdravlje", nakon što je prošla Annin seminar, izjavila je: "Metoda Anne Yakube je znanstvena, moderna, radikalna i učinkovita."

Seminar sadrži predavanja, vježbe disanja, meditacije te radionice pripreme sirove hrane.
Lokacija: Mrežnica, ekoturističko selo

Raspored:
10.09.2014. srijeda – DAN NA SIROVOJ PREHRANI
Po dolasku, upoznavanje i dobrodošlica. Ručak temeljen na sirovoj prehrani s uputama i radionicom o pripremi sirovih obroka. Nakon ručka sljedi predavanje na temu "Pet komponenata zdravlja". Večera pripremeljna sa sirovim namirnicama uz radionicu i upute o pripremi. Nakon večere sljede vježbe disanja prema Strelnikovoj metodi. Večernja mala kino projekcija.
11.09.2014. četvrtak – DAN NA SUHOM POSTU
Ranojutarna šetnja ili trčanje ovisno o osobnoj preferenci. Jutarnje vježbe: pranayama (vježbe disanja) i yoga (pozdrav suncu). Predavanje na kojem će se govoriti o dobrobitima suhog posta, kontraindikacije i indikacije, otkuda krenuti... Nakon predavanje sljede vježbe rastezanja, poznatih "Pet tibetanaca". Šetnja kroz prirodu nakon čega je nastavak predavanja i edukacija na temu "Suhi post – pravila 36 satnog posta". Večernja gimnastika i vježbe disanja prema Strelnikovoj metodi. Večernja mala kino projekcija.
12.09.2014. petak – DAN NA SIROVOJ PREHRANI
Ranojutarna šetnja ili trčanje ovisno o osobnoj preferenci. Jutarnje vježbe: pranayama (vježbe disanja) i yoga (pozdrav suncu). Doručak pripremljen sa sirovim namirnicama uz radionicu i edukaciju o pripremi sirove hrane. Sljedi predavanje na temu "Prirodna hrana kao ispravan i zdrav odabir". Ručak temeljen na sirovoj prehrani s uputama i radionicom o pripremi sirovih obroka. Nakon ručka predavanje na temu: "Koncept sirove prehrane, koje namirnice treba izbjegavati". Večera pripremeljna sa sirovim namirnicama uz radionicu i upute o pripremi. Nakon večere vježbe disanja prema Stelnikovoj metodi. Mala kino projekcija.
13.09.2014. subota – DAN NA SUHOM POSTU
Ranojutarna šetnja ili trčanje ovisno o osobnoj preferenci. Jutarnje vježbe: pranayama (vježbe disanja) i yoga (pozdrav suncu). Nastavljamo šetnjom kroz prirodu nakon čega sljede vježbe Pet Tibetanaca. Predavanje na temu: "Provođenje namjernog gladovanja, osnovne pogreške koje su moguće i kako ih izbjeći prilikom gladovanja". Vježbe disanja prema Stelnikovoj metodi. Večernje druženje uz igru ili projekciju filma.
14.09.2014. nedjelja – DAN NA SIROVOJ PREHRANI
Ranojutarna šetnja ili trčanje ovisno o osobnoj preferenci. Jutarnje vježbe: pranayama (vježbe disanja) i yoga (pozdrav suncu). Doručak pripremljen sa sirovim namirnicama uz radionicu i edukaciju o pripremi sirove hrane. Razgovor s voditeljicom i predavanje "Pitanja i odgovori". Ručak temeljen na sirovoj prehrani s uputama i radionicom o pripremi sirovih obroka. Nakon ručka predviđeno je vrijeme za individualne konzultacije uz prethodnu najavu i nadoplatu voditeljici (sve se dogovara direktno s voditeljicom programa). Završetak radionice i odlazak.

FIRST MINUTE cijena za rezervacije do 15.08.2014. - 2.280 kn
Cijena nakon 15.08.2014. - 2.890 kn

O voditeljici
Anna Yakuba vodi Školu suhog posta i sirove prehrane "Mrija" ("Mašta") u Ukrajini; stručnjakinja je, praktičarka i certificirani specijalist za suhi post. Autorica je knjiga "Škola ljekovitog posta i sirove prehrane" i "Dnevnik zdravog načina života: tjelovježba, prehrana, post, čišćenje


Informacije i prijave:

Tales of Croatia
Majke Terezije 6
10090 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 (0)1 553-13-67
Mob 1: +385-98-46-76-26
Mob 2: +385-95-46-76-266
Skype: talesofcroatia
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Intervju - Suhi post - univerzalni lijek

Upišite se ovdje na naš newsletter listu:
    

 

.