Orijent shop - duh Orijenta u Zagrebu

Orijent shop u Arena centru pravi je raj za hedoniste, za sve one koji jako vole finu hranu, vole guštati u finoj kavi, koji svojim gostima, svojim dragima (ili sebi) vole servirati sasvim posebne čajeve i na kraju poantirati neodoljivu priču s jednako tako neodoljivim orijentalnim slasticama poput baklava s pistacijama ili lokuma. Službena definicija ide ovako nekako – Orijent shop dućan je jedinstvenog koncepta i posebno uređenog interijera, specijaliziran za prodaju začina, začinskih mješavina, čajeva, kave, ljekovitih pasti i afrodizijaka te najfinijih turskih slastica i ostalih orijentalnih delicija.

zacini-u-zdjeliciZačarani začinima
Iskreno ćemo reći – ako vam je hrana nešto pod morati, ako ne volite uživati u životu s posebnim naglaskom na osjetila okusa i mirisa – teško da ćete pronaći nešto u Orijent shopu, ali zato će svi oni drugi otkriti mjesto iz kojeg se teško izlazi (nemojte reći da nismo upozorili). Koliko god znali ili mislili da znate o začinima, u Orijent shopu vas sigurno čeka neko začinsko iznenađenje. Super je i to što sve možete prokomentirati sa simpatičnim i razgovorljivim vlasnikom Igorom Turudićem, razmijeniti recepte, saznati puno toga o začinu koji prvi put vidite ili nešto novo o nekom već poznatom. Tako npr. možete i saznati da je odlično u buzaru od škampa dodati malo likera od anisa pa na vrh svih vrećica s čarobnim začinima i čajevima, pridodate još i spomenuti liker.
 
180 vrsta začina, soli, čajevi...

S obzirom da je Igor dobio inspiraciju za Orijent shop radeći na sudanskom suku (tržnici), dućan odiše egzotikom i nudi neponovljivi orijentalni doživljaj. U ponudi je više od 180 vrsta začina i začinskih mješavina (npr. čak 20 vrsta raznih curry mješavina te veliki izbor začina za roštilj) kao i više vrsta soli (havajska crvena i crna sol, perzijska plava sol, dimljena sol...). Na raspolaganju vam je i veliki izbor zelenih, bijelih, crnih, rooibos i voćnih čajeva te biljne i voćne mješavine nevjerojatnog okusa i mirisa. Trenutni hit među čajevima je afrodizijak čaj u filter vrećicama “Turkish performance”.

baklavaKave, ljekovite paste, afrodizijaci…
Kava u Zagrebu ima poseban status, a njeno ispijanje rang rituala... Izaberite neku od posebnih kava u Orijent shopu i druženju uz kavicu dodajte još posebniju notu. 100% ARABICA - Columbia Supremo, Costa Rica Premium, Peru organico, Etiopija Sidamo ili Kenya Kiundi? Ili neka od arabica kava s okusima čoko-naranča, čoko-cimet, čoko-rum, čoko-čili, turski med, pistacija, lješnjak, irish cream, orijental (kardamom), vanilija ili engleska karamela? I najnovije s teritorija kave u Orijent shopu - prvi u Europi prodaju instant napitak na bazi kave i nara Kopi Delima (u kojem su još i smeđi šećer, crni kim, bamija, datulja, ginseng...). Orijent shop ekskluzivno u Hrvatskoj nabavlja i prodaje ljekovite paste poznate tvrtke Doralife iz Istanbula čiji su proizvodi napravljeni iz prirodnih sastojaka, na bazi meda, začina i ljekovitog bilja,  a u ponudi su nar pasta, đumbir pasta, komorač pasta… Distributeri su i brenda Mesir Maccun, prirodne paste napravljene od 41 vrste začina i ljekovitog bilja kao I prirodnog afrodizijaka Mesir +18, poznatog još od vremena Sulejmana Veličanstvenog.
Spremni ste na egzotično začinsko putovanje? Orijent shop je prava adresa za vas.

orijent-shop-ulaz



ORIJENT SHOP – Arena centar Zagreb

01/4101-395
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.orijent-shop.com

 plan-arena-centar-orijent-shop