Prikaz filmova 'Snimi pozitivu'

Prikaz filmova 'Snimi pozitivu' , 19. prosinac, 18:30h, MAMA
Skupina mladih polaznika i polaznica projekta „Edukativne video radionice – Snimi pozitivu” poziva vas na svečanu projekciju vlastitih filmova!

Unutar spomenutog projekta, polaznici i polaznice raspravljali su o društvenoj nejednakosti te o neprihvaćanju različitosti u svojim lokalnim zajednicama. Stekli su znanje o osnovama stvaranja filma, snimanja te obrade materijala.

Finalni produkt njihova rada kratki su filmovi u kojima progovaraju o nejednakosti, diskriminaciji i netoleranciji u društvu. Vlastitom kreativnošću osmislili su poruku s kojom će vas potaknuti na promišljanje, a nadaju se, i djelovanje za dobrobit svih nas!

Svoje prve filmske korake tom su prigodom napravili/e Dorotea Gašpar, Kristijan Erlbek, Lara Kuš, Martina Glavaš, Natalija Vrkašević i Ema Gregoraš.

Stoga, pozivamo Vas da u što većem broju dođete na projekciju njihovih uradaka te na taj način podržite mladenački umjetnički entuzijazam!

Tijekom listopada i studenog ove godine, ciklus edukativnih video radionica organizirala je Udruga Amazonas u suradnji s udrugom Blank_filmski inkubator, a projekt sufinancira Grad Zagreb Službena stranica - gradski ured za sport i mlade.

Kad: Četvrtak, 19. prosinca, 18:30 h
Gdje: Multimedijalni institut, Preradovićeva 18, Zagreb

Vidimo se!

Udrugu Amazonas možete pratiti i na društvenim mrežama:

Facebook

Web

Instagram

Info:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; 099 387 8229