KAKO UPRAVLJATI SVOJIM ZDRAVLJEM - predavanje

KAKO UPRAVLJATI SVOJIM ZDRAVLJEM – esencijalna energija, vitalnost i libido
Predavač: Zlatko Pejić
Srijeda, 15.4. 2015. u 19:00
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica 20 kn

Živimo u vremenu u kojem malo toga čuvamo za budućnost. Stvorili smo naviku većinu dobara s kojima raspolažemo potrošiti do kraja utješeni spoznajom da ćemo uvijek moći kupiti nešto novo i bolje. Po mogućnosti, čim prije. I dok si taj luksuz možda možemo priuštiti kad je riječ o materijalnim stvarima, postoji nešto što je nezamjenjivo, neprocjenjivo, samo naše i o čemu nam doslovno život ovisi. Radi se o vitalnoj i esencijalnoj energiji.

Naša životna snaga proizlazi iz dva osnovna izvora energije – esencijalne i vitalne. Količina s kojom dolazimo na svijet, te kako se tijekom života prema ovim (ne)obnovljivim izvorima energije odnosimo, odredit će sve što radimo u životu - kako podnosimo stres, koliko smo aktivni, kreativni, kakvo je naše zdravlje i općenito kvaliteta života. I dok se s esencijalnom energijom rađamo, vitalnu energiju održavamo sami – prehranom, ritmom spavanja, kvalitetom disanja, kretanjem. Ove dvije moćne sile ujedinjuju se u libidu, našem najvažnijem pokretaču kreativnih sokova. Bez libida, bez kreacije nema ni potpunog zdravlja, a ni istinski sretnog i ispunjenog života.

Fantastičnu priču o ovim energijama, našem trenutnom energetskom statusu i idejama kako upravljati istima, ispričati će nam naš najpoznatiji stručnjak i zdravstveni savjetnik Zlatko Pejić u srijedu, 15.4. u Makronovi.

Zlatko Pejić vodeći je stručnjak je na području makrobiotičke prehrane i načina življenja te zdravstveni konzultant. Inovator i pionir u području organskih proizvoda unutar poduzeća Biovega. Kroz svoj rad predstavio je i nekoliko originalnih koncepata kao što su osobna ekologija, naturologija i bioestetika.

Ulaz na predavanje je 20,00 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji svih Planetopijinih knjiga na predavanjima te svih Planetopijinih knjiga u našoj knjižari u Ilici 72.

Ulaznice možete kupiti u našoj knjižari ili u Makronovi prije predavanja.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: