Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini

U okviru Sajmova hrane i zdravlja održati će se 6. i 7. 12. 2019.g. najvažniji događaj:
13. HUPED-ov međunarodni kongres: “Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini” koji će okupiti predavače, znanstvenike i liječnike iz trenutno 6 zemalja. Više informacija na linku: 13. KONGRES (http://www.huped.hr/hr/novosti-detalji/13.-huped-ov-medunarodni-kongres-znanstveni-dokazi-u-nekonvencionalnoj-medicini-47)

Od svih predavanja 13. kongresa osobito izdvajamo liječničko predavanje o iscjeljenjima duhovnim putem po učenju Brune Groninga koje će održati liječnički tim predavača iz Njemačke i Dieter Hausler, voditelj najveće međunarodne organizacije za iscjeljenje duhovnim putem: “Krug prijatelja Brune Groninga”. Više informacija na linku: ISCJELJENJE DUHOVNIM PUTEM (http://www.huped.hr/hr/seminari-detalji/lijecnicko-predavanje-iscjeljenje-duhovnim-putem-pomocu-ucenja-brune-grninga-61). Predavanje će se održati u subotu, 7.12.2019.g. s početkom u 11.00h.

Također izdvajamo i predavanje koje će održati dr. Semir Osmanagić: “Ljekovita energija bosanskih piramida”. Do sada je tamo registrirano nekoliko stotina svjedočanstava počevši od smanjenja visokog nivoa glukoze u krvi, krvnog tlaka i bolova do značajnog poboljšanja stanja kod vrlo ozbiljnih zdravstvenih izazova (tumora, Parkinsonove bolesti, i sl.). Više informacija na linku: BOSANSKE PIRAMIDE (http://www.huped.hr/hr/oglasavanje-detalji/ljekovita-energija-bosanskih-piramida-160). Ovo predavanje će se održati u petak, 6.12.2019. s početkom u 17.00h.


Srdacan pozdrav iz HUPED-a

www.huped.hr