Uvodna konferencija Super5Q projekta

Poštovani kolege, djelatnici u kulturi, umjetnici i poduzetnici!
Čestitke svima koji ste osvojili sredstva iz EU fondova!
Pozivamo vas da nam se pridružite na uvodnoj konferenciji Super5Q projekta koja će se održati u utorak, 23. veljače u vremenu 10-12 h.

Moje ime je Željka Tokić i dopredsjednica sam udruge HTA (Hrvatska transpersonalna asocijacija) koja se bavi cjelovitim pristupom zdravlju, čovjeku, ekologiji i razvojem ljudskih potencijala.

Prije skoro dvije godine naš predsjednik Dan Šercar je osmislio program za razvoj 5 vrsta inteligencija kod djece vrtićke i osnovno-školske dobi.

Osnovna ideja je da imamo igraonice i radionice na otvorenom: trgovima, parkovima, u vrtićima, školama itd. Međutim, korona nam je sasvim pobrkala planove, pa smo se nakon što smo dobili EU projekt za naš program Super5Q preorijentirali na audio-vizualne programe i jedan dio sredstava preusmjerili u nabavku opreme za snimanje.
Za Božić smo snimili pričaonicu u režiji Ive Srnec Hamer, a u glavnoj ulozi Bake Božićnjak nastupila je cijenjena umjetnica Antonija Stanišić Šperanda.

Više o našem radu i suradnicima možete pronaći na našoj web stranici:
https://www.super5q.com/pocetna/

Svi koji ste na bilo koji način povezani s našim idejama i ciljevima, bilo kroz teme o djeci, zdravlju, kulturi, umjetnosti, pozvani ste da se uključite u našu uvodnu konferenciju, a i suradnju u budućnosti.

Naš tim i naša oprema jamče vam kvalitetu u snimanju, montaži i prikazivanju vaših promo-materijala, radionica i predstava.
Konferencija će se održati preko Zoom aplikacije, a vas molimo da potvrdite svoje sudjelovanje, pa ćemo vam poslati link.
O projektu će pričati idejni začetnik i voditelj Dan Šercar, Iva Srnec Hamer kao kreativna voditeljica programa i neki od naših suradnika, a bit će vremena i za odgovore na vaša pitanja.

Evo linka za uključenje za konferenciju projekta Super5Q
Pozivamo vas da se uključite u 10 h, sudjelujete, postavljate pitanja.
Tu smo za vas!

https://zoom.us/j/92282189306

Srdačan pozdrav,
Željka Tokić, HTA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

alternativni-oglasni-centar-2

Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.