ISKUSTVO NAKON THETA TRETMANA NA LJUBAVI

 SRETNA SAM I U VEZI. HVALA THETI!

Pozdrav!
Evo samo sam Vam se htjela javiti i zahvaliti jer je theta tretman na kojem sam bila zaista djelovao. Nadam se da me se sjećate, bila sam kod Vas u 8. mjesecu i radili smo na mojim vjerovanjima o ljubavi i prizivali moju srodnu dušu. Točno mjesec dana nakon tretmana moja prijateljica je slavila rođendan.

Na tom rođendanu upoznala sam dečka s kojim sam sad u vezi. Sve se je dogodilo jako spontano i prirodno. Nakon toga smo se počeli viđati često i primjetila sam da je potpuna suprotnost od dečkiju s kojima sam se prije viđala. U početku sam dosta razmišljala o tome je li on ta srodna duša koju smo prizvali haha. Sada mislim da stvarno i jest zbog toga kako se osjećam kada sam s njim. Još se nikada nisam tako osjećala s nekim i tako brzo stekla njegovo povjerenje (on to isto kaže i za mene). Međutim on je samo preko ljeta bio u mom gradu jer je radio sezonu. Ali sasvim slučajno je ostao i nakon 1.9. da odradi i postsezonu. Da je tada otišao ne bi se ni upoznali. Prije dva dana ispratila sam ga na autobus za doma. Živi u drugom gradu i namjerava se vratiti tek iduće godine u 6. mjesecu. Dogovorili smo se ostati skupa i vidjeti kako će to dalje ići. Vjerujem da bi ta veza mogla uspjeti jer vidim da oboje to želimo. Ali valjda nikad ništa nije savršeno. :)
Hvala još jednom,
Ilara

ThetaHealing® tehnika radi iscjeljivanja putem theta moždanih valova kojima se prodire duboko u podsvijest i iscjeljuju te reprogramiraju djelovi naše ličnosti koji su zapeli, u strahu su, itd....

Više o tehnici pročitajte ovdje:
http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/

                              ♥