KRIZA JE PRILIKA

Iznenada smo se našli u vremenima koja nismo očekivali ni slutili.
Pomoću interneta širi se panika i strah te bezbroj poluinformacija, a stvarne upute ljudi od struke relativno se teško probijaju kroz zidove panike…

Treba biti smiren, pribran i odgovoran za sebe i svoje najbliže: obitelj, kolege, prijatelje, susjede. Pridržavati se preporučenih mjera i činiti najbolje moguće u ovom trenutku.

To je na materijalnoj i fizičkoj razini. A što je s duhovnom?
Naše bake su znale reći: „Svako zlo za neko dobro.“ Iako se u ovom trenutku izreka ne čini logična, probajmo naći najbolje u situaciji u kojoj smo se našli.

Slična je kineska riječ kriza, koja s malo razlika u pismu može značiti i priliku.

Kakva je ovo prilika?

Mogućnost da se okrenemo sebi i preispitamo vlastite vrijednosti, što nam je doista važno, u što vjerujemo i je li nam duhovna disciplina koju prakticiramo pomogla da usvojimo duhovni mir?

Spojimo se u energiji i vibraciji pozitive, mira i ljubavi s onima koji prakticiraju duhovni rad.

Podijelite vrijeme kojeg imate više nego inače s obitelji i iskoristite ga za druženje, ljubav i bliskost. Osvijestite stvari na kojima možete biti zahvalni.

Budite uz starije susjede kojima je najopasniji izlazak van, pa kad kupujete sebi, ne zaboratite njih.
Mi koji se bavimo pisanjem, radimo telefonska savjetovanja i slično, svakako smo u prednosti, a svima ostalima koji idu na svoja radna mjesta: od medicinskog osoblja, prodavačica, teta na placu, policajaca i drugih – veliko hvala na onome što čine za nas! <3

Uz vas smo s Anđeoskom energijom, Željka i Dan ?
Angels centar Zagreb