POZIV NA UPIS EDUKACIJE IZ INTEGRALNE TJELESNE PSIHOTERAPIJE

...i uvodno besplatno predavanje 15.06.
IPD Centar poziva na upis nove generacije koja počinje s edukacijom i treningom za psihoterapeute  Integralne tjelesne psihoterapije (ITP).

IPD škola Integralne tjelesne psihoterapije je član Europske asocijacije za tjelesnu psihoterapiju (EABP) je po broju polaznika, učitelja i supervizora najveća škola tjelesne psihoterapije u široj regiji. Djelujemo već desetu godinu, a sada i u vlastitim centrima u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Beogradu, Ljubljani i Podgorici, a polaznici iz ostalih gradova i država mogu upisati online edukaciju u kombinaciji s ljetnim modulom uživo.

Integralna tjelesna psihoterapija integrira znanja i tehnike tjelesnih, biodinamskih i odnosnih psihoterapijskih pravaca i znanstvenih koncepata u jedinstvenu transdisciplinarnu sintezu koja pruža cjeloviti pristup u radu sa psihom, organizmom i neurološkim sustavom čovjeka kroz stvaran ljudski odnos. Program je razvijan više od 10 godina radom i iskustvom cijelog učiteljskog tima.
Pogodnosti edukacije u IPD Centru su:

  1. Radimo u malim grupama od dvadesetak polaznika s dva iskusna terapeuta i asistentom kako bismo se mogli posvetiti svakome od polaznika.
  2. U većini gradova imamo svoj prostor uređen za potrebe našeg rada sa svom potrebnom opremom što daje za ovaj rad neophodan osjećaj sigurnosti.
  3. Teorijski dio je odvojen od iskustvenog i sadrži preko 250 sati snimljenih i strukturiranih temeljnih video predavanja Tomislava Kuljiša s pripadajućim PDF-ovima dok interaktivna predavanja mogu biti i online čime si polaznici značajno štede vrijeme.
  4. Edukaciju vodi iskusni tim naših, ali i poznatih europskih učitelja (Heiner Steckel i Olaf Trapp) kako bi studenti dobili širinu i upoznali različite pristupe.
  5. Program je vikendima ili navečer da se ne trebaju uzimati slobodni dani i godišnji
  6. Korisničke stranice sadrže vlastiti softver i kalendar za potrebe evidencije sati, kontrolu kvalitete rada, praćenje napredovanja studenata, pristup videima i drugim materijalima
  7. Razrađen sustav mentoriranja studenata kao i organiziran sustav grupnih i individualnih supervizija s velikim timom supervizora
  8. Za one koji nemaju mogućnost edukacije u našim centrima postoji opcija online edukacije uz ljetni modul uživo
  9. Za slučaj izolacije ili Covid mjera razvili smo Video Conferencing System u svim našim prostorima za sve koji ne bi bili u mogućnosti sudjelovati u radu uživo.

Edukacije iz ITP-a sadrži:
1. Stupanj - temeljni dvomjesečni program Rani razvoj - utjecaj na život (RAR ili e-RAR) koji omogućava da suvremene spoznaje iz razvojne i kliničke psihologije, teorija privrženosti i regulacije afekta kao i interpersonalne neurobiologije upoznamo i kroz osobno iskustvo - Početak 14.10.
2. Stupanj - četverogodišnji program Osobni razvoj (OR ili e-OR) u vidu iskustvene edukacije i rada na sebi + paralelni program Terapeutski practising od 3. godine - Zagreb početak 10.12. 2021
3. Stupanj dvogodišnji Napredni terapeutski trening iz ITP-a.

U cilju bolje informiranosti o nama i ITP-u pozivamo vas na:

  1. besplatno on-line (ZOOM) predavanje ”Organizam (tijelo) u psihoterapiji” 15.06 od 19h - predavač TOMISLAV KULJIŠ (osnivač ITP-a i autor programa)
  2. iskustvena edukativna radionica ”Kako raditi s potisnutim emocijama”  16.06. od 18-21h u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Ljubljani i Beogradu - voditelji su naši učitelji i terapeuti ITP-a

Online predavanje i radionica su prilika da saznate više o mogućnostima upisa škole za psihoterapeute ITP-a, kao i mogućnostima rada na sebi po principima Integralne tjelesne psihoterapije.


Sve informacija o upisu škole ITP-a https://ipd-center.eu/programi/itp ili upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel. +385919620000 (Marina),
Više o predavanju i radionici kao i prijavnicu naći ćete na https://ipd-center.eu/aktualno/organizam-tijelo-u-psihoterapiji/

 

 


alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.

 ♦